Mersi mult! imi trebuia pentru la scoala dar daca zici ca-I plictisitor sarim coarda peste el))
Vezi ca trebuie sa citesti si romanul"ion" de liviu rebreanu, eu l-am inceput ieri si l-am terminat azi, il gasesti pe scribd. spor la citit!
Daca iti place suspansul,romantismul, intriga e foarte bun; te tine in suspans este despre un taran tanar pe nume ion caruia ii placea de o fata saraca florica, dar care a pacalit pe cea mai bogata fata din sat si a violat-o pentru ai pune mana pe avere.e superb romanul, la inceput o sa te plictiseasca primele pagini, dar mai apoi te va fascina
P.S. eu am intrat la stiinte sociale bilingv engleza
Romeo si julieta
Vara buimaca-fanus neagu
Morometii
Zburatorul-ion heliade radulescu
Mara-slavici
Apus de soare
Razboiul si datoria noastra-barbu delavrancea
Loştrita
Iisus in copilarie-vasile voiculescu
Viata la tara-duliu zamfirescu
In Nirvana-caragiale
Cartea nuntii-george calinescu
erau mai multe, dar eu le citisem pe restul, asa ca nu mam sinchisit sa le tin minte, dar citestel pe ion e superb, acu chiar te las ca ma pun pe citit,"ultimul templier"mai vb pa
Addena sau Addenda?
Dacă e addenda, conform DEX: ADDÉNDA, addende, s. f. (Latinism) Ceea ce se adaugă la o lucrare pentru a o completa.
Da, Addenda* . Scuze. Ma dor ochii de la atata citit . Multumesc!
"Addenda" si "Romanul adolescentului miop sunt doua carti diferite". Cei de la adevarul au ales sa le tipareasca impreuna.
Addena nu are nicio legatura cu "Romanul adolescentului miop". Probabil ca cei de la Adevarul au vrut sa le tipareasca impreuna!
Multumesc mult! Oricum nu mai aveam rebdare sa citesc si partea aia. M-a cam plictisit romanul asta, sincer... Dar trebuia citit...
Ai putea oferi o fundă răspunsului care ţi-a plăcut...
Pai, ambele mi-au placut si m-au ajutat.
Addenda,scuze!