A mai intrebat cineva pe aici ceva de genul si raspunsul me i-a fost de folos sper sa te ajute si pe tine.
Potriveste ora si data calculatorului, se poate si din cauza asta sa nu te poti loga.
Verifica să ai conexiune bună la internet. Dacă este mai slabă conexiunea, e posibil ca messul să mai facă figuri. Și încă o chestie: pot aparea 2 erori: una cu Troubleshoot (si scrie ceva de genu: Unable to connect), si cealaltă când îti zice că ai greșit userul/parola. Și te bagă pe o pagină de la yahoo. Acuma nu stiu exact la care dintre ele te referi.
Înca ceva: dacă e prima variantă, s-ar putea să fie vreo eroare de la Yahoo! de conectare la server. Se pare că mulți au problema asta, din câte am văzut pe forumuri.
Net-ul merge bine, totul merge k inainte doar mess ul nu mai merge. apare o eroare in care zice :" there was a problem signing you in to Yahoo Messenger" "You account has been cocked.please clik "Forgot Password..si imid a 3 optiuni."new user/forgot passwors/close".
Pfff,nu ma descurc deloc. numa nu reusesc.
nu vrea si nu vrea.
Incearca de pe meebo, nici acolo nu merge? Daca de pe telefon iti intra, inseamna ca nu e problema cu contul. O fi tot de la server, eu stiu?
Nu merge nici de pe meebo.una din adresa am blocat-o aseara..sunt curios daca in 24 de ore se deblocheaza singura fara sa-mi ceara intrebarile alea de securitate...
Se pare ca e blocat contul, o fi incercat cineva sa-ti ghiceasca parola, sau ai introdus-o tu gresit de mai multe ori. Cica ar trebui sa ti-l deblocheze in vreo 12 ore. Daca nu ai chef sa astepti incearca sa iti schimbi parola de pe site de la yahoo. Sper sa functioneze, bafta!
Bine bine, am gresit parola la o adresa, mi-a blocat-o..in 12 ore se debloceaza..au trecut 24 si tot blocata e.dar nu ma pot loga nici la a doua adresa..si nu cred ca cineva se gandea la parolele la ambele adrese. pff.
Aaa,legat de schimbatul parolei pe site la yahoo...nu stiu elementele de siguranta...si nu ma pot loga nici pe mail.
Conexiune la net e buna ca si pana acuma..toate functioneaza ca inainte in afara de mess.
Mi-am facut acum un nou id, care merge.cel vechi nu mai merge.a incercat un prieten sa intre de la mine d epe laptop..nu merge, dar id asta care l-am facut acum merge.cum va explicati? explicati-mi si mie va rog vreau id cel vechi..acolo am colegi, prieteni, rude.
Buna seara din nou..problema mea cu mess-ul blocat a ramas neschimbata.ce-i de facut? au trecut 48 de ore.e tot blocata adresa, nu pot intra nici de pe alte adrese, ce se intampla?
Buna seara...tot eu..cu problema mea cu mesul...nu reusesc nicicum sa ma conectez. pff. ajutati-ma voi.
Am patit si eu asa si singura chestie pe care poti s-o faci e sa dai acolo cand iti apare ca ti-ai uitat parola dar daca zici ca nu mai sti raspunsurile la intrebarile de siguranta chiar nu stiu ce e de facut in cazul asta.Incearca si tu sa-ti aduci aminte ce raspunsuri ai dat la acele intrebari si poate rezolvi pana la urma.