E doar o teza, gandeste-te ca nu conteaza. Atata timp cat tu cunosti materia si stii cu adevarat, ca ai luat o nota mica nu conteaza. Iti dau exemplul meu, am bacul peste 1 luna, crezi ca ma mai stresez pentru o teza acum? Nici nu m-am obosit sa copiez la teza la biologie desi profa s-a uitat pe geam toata ora. Relax, daca tu cunosti materia nu ai de ce sa te stresezi. Pe de alta parte, poate face parte din felul tau de-a fi. In cazul asta mai bine ai vizita un psiholog, nu prea e bine sa te "consumi" asa din orice.
Linisteste-te si respira adanc ca nu e sfarsitul lumii, nu e dezastru, e doar o lucrare obisnuita, mananca o tableta de ciocolata neagra amaruie si bea din cand in cand o gura de apa rece! Ia cu tinela scoala o sticla de jumate de litru de apa so cate o tableta de ciocolata ca sa nu fii asa de stresat(a) la scoala in timpul testelor si tezelor!
Gandeste-te ca mai este putin si vei fi "liber", eu asa fac si imi este mai bine. Daca ai invatat nu ar trebui sa iti faci multe griji, orice subiect ti-ar pica vei face fata. Si eu dau teza si abia astept sa scap ca m-am saturat de atata invatat. Bafta la teza si nu te mai stresa ca va trece. O teza nu te poate impiedica sa fii fericit.
Ok, când ai emoții, oprește-te, relaxează-te, inspiră adânc, expiră, gândește-te la un loc plăcut, gândește-te că nu ești singurul care dă teză, sunt o mulțime de persoane care trec prin asta, e doar un fel de test, nu trebuie să-ți faci griji, nu-ți taie nimeni capu + că sunt unii care nici nu se obosesc să scrie și ăia nu mai au nici o treabă. E doar o teză, un test ce cuprinde întrebării din mai multe lecții. Gândește-te cum te simțeai când dădeai un test în clasa 1, cred că acum ți se pare super simplu, ceva banal, ei bine așa o să simți și când o să te gândești la teza asta peste 10 ani. Relax, că nu dispare universu.
Eu ascult muzică, cânt, ma prostesc puțin.Adică,mă deconectez de tot ce este în jur, nu mă gândesc la examene, teste, etc.
Hai să ți zic un lucru: e o evaluare ca oricare alta. Tu te-ai pregătit deci CALM DOWN
anonim_4396 întreabă: