| minda23 a întrebat:

am si eu nevoie de niste sfaturi din partea celor care au participat la olimpiada in clasa aVII-a. Sfaturi despre ce ar trebui sa invat la subiectul de literatura(am invatat demonstratiile ca o opera apartine la anumite genuri, dar nu stiu ce ne-ar mai putea da)
Ofer funda si va rog nu raspundeti daca nu stiti

Răspuns Câştigător
| Ovy19 a răspuns:

V-ar putea da comentarea unei fraze sau chiar a unei poezii, v-ar putea da compunere argumentativă, sunt foarte multe, dar nu faceţi o recapitulare pentru olimpiadă?

| minda23 explică (pentru Ovy19):

eu sper sa ne dea argumentatica ca pe aia o stiu foarte bine si nu prea am facut recapitulare ca noi am ramas in urma la gramatica si am trecut la rapid prin exercitii si definitii. Mersi pentru. raspuns

| minda23 explică (pentru minda23):

Adica argumentare

4 răspunsuri:
| AndraRox a răspuns:

In fiecare an s-a dat demonstratia apartentei textului la gen. Va trebui sa identifici modul de expunere si diferite argumentari pe baza textului. De definitii te-ai putea folosi in aceste argumentari. Se dau doua texte, ambele putand fi lirice sau epice. In general, la clasa a 7-a se da liric. Insa e inutil sa iti prezinte o alta persoana aici subiectul, in mare, daca nu faceti pregatire. Eu, spre exemplu, ma pregatesc de la inceputul anului, unele notiuni fiindu-mi fixate din anii trecuti.

| Ovy19 a răspuns:

Fundă? big grin