| Scherimuvi a întrebat:

am terminat de citit trilogia "Stăpânul inelelor", vreau sa ma apuc de Hobbit insa cei de la wikipedia m-au derutat ( http://ro.wikipedia.org/......i/Hobbitul ). Hobbitul este doar un roman sau contine mai multe volume. Am cautat pe internet, dar nu am gasit nici o informatie care sa ma lamureasca in aceasta privinta. Va rog sa raspunda doar cei care fac lectura.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu vreau sa ma apuc de seria asta, si cineva m-a lamurit uite comentariul sau:

" Ordinea cronologica a cartilor ar fi: Silmarillion, Hobbitul si Stapanul Inelelor. Insa, Silmarillion poate fi citit si dupa ce le termini pe celelalte doua. Copiii lui Hurin, este indicat sa o citesti dupa ce le citesti pe celelalte. "

| Scherimuvi explică (pentru anonim_4396):

Nu m-ai inteles, Stapanul Ineleleor este o trilogie care contine 3 volume, Hobbitul este tot o trilogie care contine mai multe volume sau este doar un roman de fictiune, adica o singura carte... La asta m-am referit.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Scherimuvi):

Prietene sunt legate intre ele, mai intai Hobbitul si apoi Stapanul inelelor asta e cronologia povestii...

| Teardrop a răspuns:

Hobbitul e o singura carte.

Dacă cumva wikipedia spune de trilogia Hobbitul, atunci e vorba de filme. Dar cartea e una singură.