anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna,
as dori si eu cine stie ce as putea scrii in continuarea textului:
Substantivul
A fost odata departe un sat, care se numea Substantiv. El era impartit in mai multe regiuni ele se numeau Fiinte, deoarece in regiune aceea se gaseau doar finite, alta regine se numea obiecte, fiindca acolo erau numai obiecte, asa era si incazul celorlalte regini: fenomene ale nature, sentimente si stari.iar toate aceste regini nmite la sens larg era numite de oameni proprietati morfologige.
In sat traia o femeie carre avea 2 baieti pe cel mai mare il chema Compus, nimeni nu stia de ce,iar pe al doilea Simplu, pentru ca era mai simplu de firea lui. Ei aveau un dar de la Dumnezeu pe care nu-l mai avea nimeni, is puteau schimba genul de feminin la masculin sau de la masculin la forma neutra.
Dar in sat erau trei fete frumoase, de n te pteai uita la dinsele. ele se numea :Atribut, deoarece raspundea doar la intrebare Care?, a doua se numea Subiect, fiindca raspundea la intrebarile : Cine?, Ce?, iar ultima fata se nmea Compliment, ea raspundea la intrebarile la cine?, despre cine? cu cine? pentru cine? sau ce? Baiatul cel mare s-a maritat cu fata pe nume Atribut, iar a doilea s-a maritat cu cealalta fata Subiect, iar ultima fata a ramas singura.
Iar continuarea sa contina cuvintele: Dativ, Nominativ, Acuzativ, Vocativ, Genitiv.
multumesc! dau fundita xD

2 răspunsuri:
| titi14 a răspuns:

Pai sincer eu zic sa zici si tu ca ei au avut 5 copii numiti dativ nominativ acuzativ vocativ si genitiv parerea mea tongue sper ca ti-am dat o idee buna

| N25 a răspuns (pentru titi14):

Asa mam cindit si eu
...ms