Despre un barbat care a incurcat vaporul catre nu stiu unde si acum se indreapta nu stiu unde. ajuns acolo. de-aici poti face si tu.
Un copil obligat de viata sa renunte la viata "roz" in care traia si sa infrunte dura realitate, procesul de maturizare fortata si reusita unui suflet nobil.
Suna ca o telenovela ieftina : ))
Parerea ta! E mai reala chestia decat pare, dar in fine. Nu intru in polemice, da tu un raspuns mai bun si gata!
Hai nu te-ncrunta ca faci riduri, am zis doar ca suna a telenovela, si poate ma abtineam de la acel comm daca nu o terminai prin clasicul cliseu "suflet nobil" : ))
Cat de deranjant suna,nu? Ar trebui sa-mi fie rusine! Fiecare are dreptul sa spuna ce vrea, nu inteleg de ce te iei tu de raspunsul meu? E problema ta daca nu mai crezi in "suflete nobile", majoritatea se vand si renunta la "noblete", dar voiam un happy end, nu sa deranjez pe altii!
Semnele alea ale exclamarii parca sunt puse acolo sa impunga pe cineva.Prea te ataci.Ti-am facut doar o mica obs. si cum am pus acest semn ": ))" la sfarsit iti puteai da seama ca nu-ti scot ochii cu asta ba chiar puteai face si o gluma pe treaba asta iar atunci dovedeai ca esti in stare si de un mini,, happy ending" de care tot te-ai apucat tu sa pomenesti in ultimul reply ^_^.
Ok,poate am exagerat, am inteles totul ca pe un repros si nu inteleg ce nevoie era de asta. Si ca incheiem discutia, o seara placuta sa ai!
Un caine pierdut de stapanii sai in mijlocul Bucurestiului - Cum sa supravietuiasca? cum sa scape de cei care il cred vagabond si vor sa-l duca la lagarul de caini?
sloan30bianca întreabă:
VooDau întreabă:
RoxanaCaplan întreabă:
CyberDune28 întreabă: