-Twilight,Jurnalele vampirilor sau vampiri sudului sunt niste carti interesante, mie mi-au captat atentia
Cati ani ai? daca ai intre 7 si 13 ani, citeste jurnalul unui pusti si/sau jurnalul vampirilor
Am 15
Mda tot poti incerca jurnalul vampirilor
Portalul spre taramul Mirrorscape-Mike Wilks, incearc-o, are aventura permanent.
Daca esti la inceput de drum pe calea lecurii iti recomand o carte scurta dar plina de actiune si placuta- Vendeta/ Un pariu fatal de Alexandru Dumas eu am cartea cu ambele titluri, este posibil sa le gasesti si separat.
Sper sa-ti placa.
Eu m-am apucat sa citsc o carte dar am citit doar aprox. 80%, este aventura, si este premiata cu Nobel, cartea se numeste "Se lasa noaptea" si este scrisa de Rudyar Kipling, nu sunt un cititor inrait, dar cartea asta ma fascinat, m-a dus intro alta lume departe de suparai, puri sisimplu te drogheaza!
O sa iti scriu cateva din cartile mele preferate, acum depinde de personalitatea ta pe care o vei alege:
1. Singur pe lume- Hector Malot
2. Robinson Crusoe- Daniel Defoe
3. Fram, ursul polar- Cezar Petrescu
4. Aventurile lui Tom Sawyer- Mark Twain
5. Calatoriile lui Gulliver- Jonathan Swift
6. Colt Alb- Jack London
7. La rascruce de vanturi – Emily Bronte
8. Amurg- Stephenie Meyer
9. Charlie si fabrica de ciocolata- Dahl Roland
10. Contele de Monte-Cristo –Alexandre Dumas
Sper ca o sa iti placa
Endymion Spring scrisa de Matthew Skelton
O carte care iti pare rau ca se termina
Da. e drept cele mai bune cartii sunt cele cu aventuri. Am citit multe carti cu aventura, dar cea mai buna a fost : "Clientul" de Jonh Grisham,"Umbra vantului" de Carlos Ruiz Zafon(O carte superba), cele 5 volume din" Ciresarii"de Constantin Chirita, La rascruce de vanturi de Emily Bronte sunt niste carti care merita citite. SPOR LA CITIT...
Sper ca merit funda.
Poti citi cartile din colectia Saga Amurg, eu le-am citit sunt foarte interesante sau daca le-ai citit poti citi:13 plicuri albastre sau mai poti citi cartile scrise de Jules Verne. Funda?
Eu ti-as recomanda sa citesti cartile de Jules Verne cum ar fi: Copii capitanului Grant, Capitan la 15 ani, Staua sudului, Insula misterioasa etc. Dc incepi sa citesti una n-o sa te mai poti lasa de ele deci incearcale!
Depinde cati ai ai... Cartile pe care ti le recomand sunt cel de Jules Verne.Sunt pline de aventura si de suspans. Daca de apuci sa citesti o carte nu o mai poti lasa jos din mana, pur si simplu o devorezi.Sunt spumoase! Spor la citit!
Judecand dupa nickname, esti nascult in 1998. Prin urmare, iti recomand trilogia Winnetou si multe alte romane scrise de Karl May.
Denysutza27 întreabă:
Zuzy244 întreabă: