Ultima a fost Stigmatul Cassandrei (Cinghiz Aitmatov), acum ma chinui sa termin Orbitor. Aripa dreapta (M. Cartarescu) - dureaza o vesnicie - si ma gandesc sa ma apuc in paralel de Intunecare (Cezar Petrescu) sau volumul 2 din 1Q84 (Haruki Murakami), pe care sper sa le termin pana imi soseste noua comanda de carti .
Constantin Noica-'jurnal filozofic'
Am descoperit-o intamplator in biblioteca mea. Cred ca era mai destept (pe alocuri) decat par eu.
Jeffrey Eugenides - Middlesex, Editura Polirom, 2005
Nu prea mai găsesc acum foarte multe lucruri de spus, per ansamblu cartea mi-a plăcut, mi-a plăcut pentru că vorbeşte despre jumătăţi, despre scindare în interiorul aceluiaşi om, despre regăsirea sinelui şi a unui drum în viaţă.
Momentan nu citesc nici o carte.
Conversaţia şi Numărătoarea inversă Matarese.Le citesc în paralel.
Da, nu mai am alte cărţi momentan, iar biblioteca şcolii face inventar de 2 săptămâni
Am terminat chiar acum cateva zile "Europolis" de Jean Bart, de pe urma careia am ramas inca pe ganduri.
Planuiesc sa incep cat de curand romanul "Ion" sau poate "Cei 3 muschetari".
Am terminat cu greu Fratii Karamazov, mi-a luat vreo cateva luni. Grea carte dar si luuunga, acuma citesc " Mestesugul bucuriei. Cum dobandim bucuria deplina, ce nimeni n-o va lua de la noi "
Cate pagini are romanul "Fratii Karamazov"? Ti-a placut? Am inteles ca e o carte buna si vreau sa o citesc si eu curand.
Pai are 1000 si ceva, e un roman mare, ca stil e ca si crima si pedeapsa. Mie mi-a fost cam greu de citit si inteles mesajul romanului fiindca de abia de la 16 ani m-am apucat de citit, si acu am de recuperat in fine am o curiozitate, ce varsta ai? am vazut ca recomanzi in mare parte carti clasice si asta e foarte bine zic eu
Am 20 de ani si da, prefer cartile clasice. Merci pentru lamurire. O seara frumoasa!
Bună. Ultima dată am citit Magie de doi bani de Kelley Armstrong, iar acum citesc Magie dezlânțuită de Cat W.
Titanic Vals de I.L.Caragiale
Iti recomand si:
-cele 3 volume Winnetou
-urmasii lui Winnetou
-insula de corali
-singur pe lume
-Colt Alb
Ultima a fost George Orwell - "1984". O utopie interesantă. Despre totalitarism, controlul gândirii, privarea de orice urmă de libertate...
Eu am terminat de citit hunger games (jocurile foamei) niste carti foarte bune ti le recomand, am mai citit si chemarea strabunilor la fel mi-a placut foarte mult am fost pur si simplu prafa actiunilor din ambele carti. nu stiu acum citesti ce iti place tie
want2bMajestic întreabă: