Scene de dragoste in Jocurile Foamei? Ce gluma buna! In afara de cativa pupici intr-o grota, altceva n-o sa prea vezi. Daca vrei scene de dragoste, iti recomand Sandra Brown
Draga luce20022, habemus dragoste, care in cazul acestei carti se traduce prin termenul de idila casta.
Dupa cum vad ca ai lipit funda pe raspuns, trebuie ca o doza de dezamagire te-a incercat citind "Jocurile foamei" si constatand ca personajul lui Jennifer Lawrence, desi promite, nu si-o trage...aaaasta...nu are suficiente scene de dragoste, pe gustul tau.
Te asigur ca scene de dragoste sunt dar bombardati cu scene de dragoste ostentativa chiar si in reclamele la frectie, bombardati cu promisiuni incendiare chiar si din partea fetiscanelor care arata starea vremii pe-o harta, a participa intr-un film la o scena de dragoste suava, casta ca aceea din "Jocurile foamei" pare praf in ochi, nu-i asa?
Asta-i anomalia, am ajuns sa nu mai facem diferenta intre fin si fad, pentru ca ni se serveste totul prea gros si ne-am cam desensibilizat.
Daca ai citit cartile, cum de nu stii de existenta acelor scene delicate de dragoste?
Daca n-ai citit cartile, cum de te lasi convins asa de usor de Alcyon?
( cam multa vorbaraie din partea mea, dar nu-i pentru o simpla carte, e pentru o atitudine pe care o regasesc prea des si nu-s de acord cu ea)
Am citit cartile si mi-au placut foarte mult. Iar faptul ca n-au prea multe scene de dragoste nu m-a deranjat absolut deloc. Mie uneia nu-mi plac eroinele lesinate, care nu se pot descurca fara un barbat alaturi. Katniss e orice, numai romantica nu... si e minunat ca-i asa. Hunger Games e un roman de actiune, nu de dragoste.
Cum intrebarea de sus era daca sunt multe scene de dragoste, iti dau dreptate, nu-s multe si nu-s articulate dar trag cenusa si pe turta mea, scenele exista, dar au alta concentratie.
De acord. De actiune e romanul dar asta nu exclude scene de dragoste. Foarte putine, delicate, cum am zis, dar bine conturate in economia cartilor si poate cu atat mai pretioase, chiar pentru ca domnisoara K isi refuza astfel de sentimente iar sentimentele, se stie, stiu sa se razbune prin pasiunea lor pe toti cei care incearca sa le ignore.
Un exemplu de-acum celebru din alta zona ar fi "The X-Files" unde agentii FBI Mulder si Scully rezolva orice numai propria lor relatie n-o prea rezolva, cu toate astea dincolo de amprenta Mystery si Sci-Fi spectatorul nu oboseste sa se intrebe episod dupa episod "cand se pupa? cand se pupa?", pentru ca regizorul lasa voluntar luminite in ochii lor si cuvinte in coada de peste. Pentru unii ar fi dragoste aici cam cata apa-n Sahara, pentru altii tocmai acest flirt oprit lasa imaginatia sa construiasca scene de dragoste in paralel cu scenariul propriu-zis. Eu intru la altii.
Th3eo întreabă: