| roxy0 a întrebat:

Cate carti ati citit in vacanta de vara?(si ce carti?)

41 răspunsuri:
| DaVinci29 a răspuns (pentru Morrigan):

Serios? Nu crezi ca teoria ta e cam patetica? Numai retardatii isi fac doua conturi pe TPU si se dau drept alta persoana pe celalalt. I don't see the point in that, hon. Aroganta? Pai draga mea, scuze daca te-am facut sa te simti inferioara, dar exact acest lucru era scopul meu. Chiar daca nu sunt nu stiu ce, cartile lui Brown nu sunt pentru toata lumea. Daca le-ai inteles, bravo tie. Si inca ceva. Cu parere de rau iti spun acest lucru. A existat candva un om pe nume Columb. El a descoperit America. Cu mult timp inainte de aparitia cartii "ingeri si demoni". Dar stai linistita, probabil ca aceste evenimente majore au fost la doar cativa ani distanta unul de celalalt

| Morrigan a răspuns (pentru DaVinci29):

Si ma rog. oare de ce am pus america intre ghilimele? nu cumva ca sa primeasca un sens figurativ? de mare descoperire? citeste de doua ori inainte sa te faci de ras

| CeaCuMasca a răspuns (pentru Morrigan):

Mai fato mai,intr-adevar,DaVinci s-a luat de tine intr-un mod stupid, dar tu ai facut ceva si mai cretin cand ai sustinut ca Brown nu scrie carti care sunt bazate pe actiune si informatie, ci au un inteles mai profund de atat.Mi se pare logic sa iti cer o explicatie pentru afirmatiile tale.Ce-ar fi sa mi-o si dai, totusi, dupa lungi si inutile ocolisuri.Asta daca nu te dai in vant dupa vorbe spuse in punga fara un adevarat motiv.It's pure curiosity.

| Morrigan a răspuns (pentru CeaCuMasca):

Faci diferenta intre actiune si informatie si doar actiune? nu am zis nici unde ca au un inteles "mai profund" sau ascunde nu stiu ce mesaj printre randuri. fiecare carte transmite un mesaj cititorului, deci nu e ceva atat de special cum iti inchipui.
am zis ca sunt diferite de restul cartilor (majoritatea) pentru ca reuseste sa imbine multa informatie adevarata din diferite domenii cu o poveste scornita de el si nu e doar un simplu documentar sau doar o carte de actiune/aventura/suspans/... sau tot o poveste fictiva bazata pe un singur fapt real
si cum a zis davinci29, "cartile lui brown nu sunt pentru toata lumea". putin trebuie sa ai idee despre subiectele care le abordeaza pentru ca altfel ai putea intelege gresit sau sa nu intelegi deloc

| CeaCuMasca a răspuns (pentru Morrigan):

Not true.E o carte pentru pur divertisment, bazata pe actiune, 70% fictiva.Cartile lui Brown sunt chiar pentru toata lumea, tot ce iti trebuie e o minte proaspata ca sa poti urmari avalansa de informatii.E doar o simpla carte menita sa distreze cititorul pe moment.
Morrigan a răspuns (pentru DaVinci29):
Da, mi-am dat seama de mesajul care îl transmit. și nu trebuie să fi citit foarte mult ca să îți dai seama că nu sunt ca și restul cărților în care doar urmărești acțiunea(...)
Iti mai ia mult pana imi raspunzi la intrebarea initiala?*sleepily waiting*

| lincourt a răspuns (pentru DaVinci29):

De ce crezi ca pentru a putea citi cartile lui Brown ai nevoie de o vasta inteligenta? Codul lui Da Vinci si in general cartile acestui autor sunt considerate grele deoarece contin o doza mare de istorie; nu e nevoie sa apelezi la logica pentru a le intelege...si, cu toate ca sunt o admiratoare a lui Leonardo, imi permit sa afirm ca mai mult mi-a placut Conspiratia....si asta poate pentru ca am avut ocazia sa-mi imginez singura personajele si imprejurimile in loc sa vizionez un film...

| DaVinci29 a răspuns (pentru lincourt):

Ti se pare ca oricine poate sa tina pasul cu informatiile pe care le ofera? Cunosc destul de multi oameni care au lasat balta cartea din acest motiv. Si in Conspiratia si in Codul lui DaVinci poti sa iti imaginezi singur personajele. Nu trebuie sa vizionezi filmul.

| lincourt a răspuns (pentru DaVinci29):

Daca iti permiti sa afirmi ca tu cunosti astfel de oameni inseamna ca ai dreptate.

| ViseMaicăVise a răspuns (pentru thegatekeeper):

As vrea sa stiu: ai cartea "The Heroin Diaries" sau ai citit-o online? Daca o ai, de unde ti-ai procurat-o?

| thegatekeeper a răspuns (pentru ViseMaicăVise):

Am cartea in limba engleza. Am comandat-o pe books-express.ro (http://www. books-express.ro/book/9781847392060/The-Heroin-Diaries.html).