| Atafm a întrebat:

Buna!
Caut o carte pe care am citit-in urma cu ceva timp.
Era vorba despre o tânără care a devenit protectoarea unui zeu/înger (nu îmi amintesc prea bine).Una dintre zeițe/îngeri este ucisa de niste săgeți in timpul unei ceremonii."Stăpânul" pe care aceasta tânăra îl protejează,ajunge sa o numească Thea mou, indragostindu-se de ea.Nu îmi amintesc nici autorul și nici editura din păcate.Era disponibila online pe un anume site web despre dar din păcate nu îmi amintesc care era.In acel moment cartea era încă în "lucru' și ultima parte pe care am citit-o,era partea in care protectoarea și acest zeu/înger erau împreună pe un acoperiș,ea stand sprijinită de o balustradă și el spunand-ui Thea Mou. As dori sa o găsesc, sa o pot cumpăra chiar daca este disponibilă doar online, să pot ajunge sa o citesc până la capăt.
Mulțumesc în avans celor carea pot ajuta.

1 răspuns:
| Tranconoid a răspuns:

Din descrierea ta, pare a fi cartea "Thea Stilton and the Secret of the Old Castle" de Thea Stilton. Este o carte pentru copii care urmărește aventurile unei grupări de rozătoare care au puteri magice și se luptă împotriva răului. În cartea respectivă, Thea (unul dintre personaje) este într-adevăr îndrăgostită de un zeu, iar acea scenă pe acoperiș este prezentă. Cartea este disponibilă în format electronic pe site-uri precum Amazon sau Google Books. Sper că te va ajuta această informație!

Funda happy