| anonima1995 a întrebat:

Ce carte v-a placut cel mai mult si de ce?

6 răspunsuri:
| Brâncuşi a răspuns:

Oliver Twist, m-a impresionat enorm, îmi plac în general aventurile şi suspansul, mia mai plăcut : Alexandre Dumas-Cei trei muschetari, fiecăruia ce-i place, o seară minunată!

| Bacteriuță a răspuns:

"Arta conversației" de Ileana Vulpescu. E superbă, dacă o să o citești ai să înțelegi de ce mi-a plăcut.

| LoveToHate a răspuns:

Cel mai iubit dintre pamanteni-Marin Preda
De ce?
Imi place comunismul, si imi place sa invat cat mai multe despre el, chiar daca m-am nascut dupa revolutie.

| Huruse a răspuns:

Zece negri mititei -Agatha Christie.Am citit-o si nu mi-a parut rau.E una dintre cele mai reusite carti ale Agathei. Crimele au fost surprinzatore, atat de bine gandite, de puse la punct.Personajele, construite perfect, m-au impresionat.De la fiecare am avut cate-o surpriza.Nu m-as fi gandit niciodata cine-i criminalul.A fost superba. Daca as putea sa mai spun inca o carte preferata as spune Moarte pe Nil -Agatha Christie.Totul a fost impecabil. Absolut totul, faptele, motivul si, bineinteles detectivul.As putea spune mai multe carti ale Agathei care mi-au placut(sunt obsedat de cartile ei) dar acestea doua m-au, cum sa spun, m-au fascinat.

| SuperMagicSmile a răspuns:

Cartea mea preferata o sa spun mereu ca este ultima carte pe care am citit-obig grin
Deci asta ar fi "Looking For Alaska" de John Green, pe care am inceput-o asteptandu-ma la un al Charlie din The Perks Of Being A Wallflower, dar care m-a facut sa rad, sa ma bucur, si sa plang ore in sir in timp ce ma gandeam la "The Great Perhaps" si la care imi vor fi ultimele cuvinte.Cartea din pacate nu o poti gasi in limba romana, dar o poti descarca de pe internet si sa o citesti(are 113 pag.)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tess D'Urberville - Thomas Hardy.
Mi-a placut foarte mult, deoarece subiectul este foarte interesant si m-am cam regasit in personajul principal (Tessbig grin).
Lorelei - Ionel Teodoreanu : M-a impresionat pana la lacrimi big grin (Sunt mai sensibilabig grin)
Doi ochi albastri- Thomas Hardy
E prima carte pe care am citit-o si pe care nu am putut sa o las din mana pana la 2 noaptea laughing. Traiam fiecare intamplare...pur si simplu, m-a fascinat cartea.happy
P.S: Toate sunt de dragostelove struck

Întrebări similare