| vmbvmbv a întrebat:

Ce carti interesante stiti?
Nu prea are importanta despre ce sunt, doar sa fie potrivite unei fete de 15 ani. laughing
[daca ajuta cu ceva,cateva din cartile care mi-au placut mult au fost Maitrey,Amurg,Invitatie la vals, Scrisoare de dragoste, Jane Eyre ]
Multumesc!

Răspuns Câştigător
| MasterOfDisaster a răspuns:

Pe aripile vantului- Margaret Mitchell
Singur pe lume- Hector Malot
Seria Culorile Dragostei ( Rosu de rubin, Verde de smarald, Albastru de safir) de Kerstin Gier.
Trilogia Jocurile Foamei.
Daca iti plac cartile fantasy, cu vampiri, spune-mi si iti mai dau niste nume de serii happy.

Mie personal imi plac foarte mult si cartile de Agatha Christie (Moarte pe Nil, Zece negrii mititei, Cei 5 purcelasi, Orient Express, etc)
Aventurile lui Sherlock Holmes, Harry Potter.
Honore de Balzac- Eugenie Grandet
I love you- Cecilia Ahern (carte de dragoste)
John Grishan- Avocatul strazii ( nu e wow, dar iti da putin de gandit)
Cartile de Jules Verne- aventuri, peripetii.
Lee Harper- Sa ucizi o pasare cantatoare
Marele Gatsby, Portetrul lui Dorian Grey - astea sunt apreciate, nu sunt tocmai pe gustul meu (eu prefer putina aventura, cu accente de fantasy), dar poate iti vor placea happy.

Daca vrei ceva greu, sa iti prajesti niste neuroni, incearca sa citesti Dostoievski- Crima si pedeapsa.

Spor la citit!

5 răspunsuri:
| AnneMarie78 a răspuns:

Jurnalul unui adolescent miop, Elevul Dima dintr-a VII.

| Yoyoioana a răspuns:

Mie la varsta ta mi-a placut Însemnarile prințesei de meg cabot, s-a facut si film cu anne hathaway dupa carte. altele ar fi The sisterhood of the traveling pants- au 4 volume dar le-am citit pe nerasuflate sau Tăcerea de Michael Baden si Linda Kenney

| DaRaspund a răspuns:

Enigma Otiliei, Morometii!

| noob a răspuns:

50 shades of grey
Jocul lui Gerald

| AnnMirele a răspuns:

Pe aripile vântului-Margaret Mitchell
Mândrie şi Prejudecată-Jane Austin
La răscruce de vânturi-Emily Bronte
Dama cu camelii-Alexander Dumas-fiul
Fantoma de la Operă-Gaston Leroux
Portretul lui Dorian Gray-Oscar Wilde