Mie cel mai mult mi-au placut cartile din seria Twilight. Ele mi-au deschis apetitul pentru citit. Jurnalele vampirilor mi s-au parut putin prea banale si fictive de-a binelea. Vampirii sudului nu am citit....inca
Ca pentru o lectura suplimentara, asa cand n-ai ce citi si cartile favorite de la biblioteca sunt deja imprumutate, sunt bune. Numai ca ar cam fi recomandat sa ai peste 13-14 ani. Minim.
Cum sa zic, niciodata nu mi-a placut literatura "reala", poate ca fiind prima carte fictiva citita de mine, va avea mereu un loc special in cufarul amintirilor mele
Apropo, am citit-o la 12 ani...si abia astept sa am timp sa o recitesc.
Spuneam de seria Vampirii Sudului; seria Twilight am citit-o la 11-12 ani si m-a impresionat mult!
Twilight. Le-am citit de 4 ori si daca asi mai avea timp asi incepe iar sa le citesc
Eu as alege Twilight pentru ca are mai multa actiuna si este mai realista fata de alte carti unde vampiri pot manca mancare, mi sau parut niste carti foarte interesante.
Dă.le foc la toate
Pune mâna şi citeşte ceva literatură bună, nu citi rahaturi.
Pai nu prea ar avea rost sa le dau foc dupa ce am dat o groaza de bani pe toate. Dar intr-un fel ai si tu dreptate, dar mereu o sa aleg seria Twilight pentru ca ea mi-a deschis mintea ca sa pot citi mai multe carti si le-am citit cand aveam 11 ani. Pe langa literatura romana si ce trebuie la scoala, ma mai delectez si cu cateva carti cu vampiri.
Eeei acum fiecare citeste ce-i place. Daca ar veni cineva sa-ti zica : "Ceea ce citesti tu sunt niste rahaturi!" Cum ai reactiona? Deci te rog...
anonim_4396 întreabă: