| xPikaChux a întrebat:

Dau funda! As vrea sa scriu o poveste.M-am gandit la un titlu "Dark Paradise", dar nu prea m idee despre ce ar putea sa fie thinking. Ma ajutati cu niste pareri? big grin Multumesc.

Răspuns Câştigător
| Criterion a răspuns:

Iti recomand sa iti iei gandul de la titlu.Mai mult te incurca.Incearca sa scrii mai degraba in ton cu ceea ce simti, iar titlul vine pe urma, in mod natural.Sa ai spor!

4 răspunsuri:
| IRaluca a răspuns:

Pai... poate despre o poveste de dragoste? Despre o fata care intalneste baiatul visurilor iei si dupa descopera ca nu e chiar ce pare? Ceva super frumos care dupa se transforma in ceva intunecat, ca dupa titlu?

| bogdan72 a răspuns:

Titlul nu te ajuta decat daca scrii poezie. Mi-ar fi greu sa iti explic cum si in ce mod te loveste inspiratia. Drept sa-ti spun, nici eu nu stiu atat de bine. "Scrie ce ai vrea sa citesti", uite, gandeste-te la asta, bine? Si gandeste-te cum ai vrea sa impresionezi. E necesar sa iesi in evidenta, vei vedea. Sunt foarte multe moduri; gaseste-l pe cel care te defineste. Ah, mai e ceva: nu te gandi ce vor crede ceilalti! Niciodata. Scrie orice iti trece prin cap, oricum ti s-ar parea ideile tale. M-am lungit... Ma rog, succes cu scrisul si evita banalul! happy

| Kaℓi a răspuns:

E absolut gresita abordarea, intai scrii ceva si apoi ii gasesti titlul potrivit. Si, foarte important, scrii ceva daca ai ceva de spus! se pare ca tu nu ai, daca ceri idei pe aici...
Mai lasati scrisul si puneti mana si cititi.

| WitchMya a răspuns:

O prima parere de a mea este ca ar trebui sa scrii povestea dupa cum iti place tie si sa fii cat se poate de unica si relaxeaza-te cand o faci.
A doua parere a mea este legata de faptul ca ar trebui sa fixezi anumite lucruri gen: la ce persoana vei povesti si ce gen vrei sa fie povestea: de dragoste, romantica, S.F., politista etc.
O a treia opinie este legata de continutul ei. De exemplul poti scrie despre viata unui inger bun cazut intr-un loc intunecat sau a unui inger rau in lumea lui. Sau poti sa scrii despre o nenorocire paranormala, sau ceva ce te reprezinta pe tine. Si cred ca mai intai ar trebui sa scrii si apoi sa ii dai un titlu, nu invers pentru ca este mult mai greu.