| yonycka16 a întrebat:

Bună dimineața.
De câteva luni bune, fără voia mea, am devenit deținătoarea unui număr mare de cărți rusești (100+) și nu mai le suport în casă!
Am încercat să caut on-line soluția de donare, dar nimic concret.
Credeți că cineva, undeva, s-ar folosi de aceste cărți?

Răspuns Câştigător
| Simpatic a răspuns:

De ce sa le donezi cand poti lua si un banut pe ele, ia legatura cu cei de aici vezi daca se pot deplasa in judetul tau : https://cumparcarti.ro

Multi incurca lucrurile considera acum in situatia actuala ca tot ce fac rusii este rau pentru omenire, rusii au unii dintre cei mai mari autori a tuturor timpurilor, adevarate genii.

Rau fac lumii PUTIN si soldatii rusi, nu poporul rus, numai incurcati una cu alta!

11 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Mergi cu ele la biblioteca locala! Le pui in niste plase si le lasi acolo. Asa am procedat si eu.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

În mod sigur. Bibliteca Județeană.

Bula
| Bula a răspuns:

Cauta pe cineva cunoscator de limba rusa si scrie lista cartilor (autor - titlu).
Aceasta lista poti trimite usor unor biblioteci, anticariate etc., iar cine este interesat iti va semnala pe acelasi cale.

| yonycka16 explică (pentru Bula):

Vă mulțumesc pentru îndrumare, mi-ați fost de ajutor.
Aștept răspuns de la câteva persoane.
O seară frumoasă vă doresc!

| mihai69 a răspuns:

Cărți de... joc, beletristică, poezie, tehnică, artă?
Evident că pot fi utile cuiva. Mai ales dacă e vorba despre manuale. Multă matematică superioară în facultate am învățat ajutându-mă de cărți scrise de autori ruși. Și sunt și multe romane, culegeri de poezii de o reală valoare, chiar dacă provin din țara care acum își arată iar colții de invadatori / cotropitori.

| yonycka16 explică (pentru mihai69):

Am omis să precizez, scuze.
Cărți de romane, poezii, literatură, povești.
Îmi imaginez că sunt utile, dar nu am găsit unde să le donez, am întrebat aici, poate cineva cunoaște o locație unde, ar beneficia de pe urma lor. Sunt în stare foarte bună.

| mihai69 a răspuns (pentru yonycka16):

Da, biblioteca locală ar fi o idee. Și chiar și o tentativă de a le oferi unui centru ce găzduiește copii refugiați (orfani). Încearcă pe grupurile de suport Ukraina de pe FB.

| J0B0MAT a răspuns:

Dă-le foc.

| yonycka16 explică (pentru J0B0MAT):

M-am gândit și la această soluție, dar pot fi de folos cuiva. Eu nu cunosc limba, deci nu mă pot folosi de ele.

| J0B0MAT a răspuns (pentru yonycka16):

Rușii știu limba, iar ei nu merită să le dai nimic. Ucrainenii mai știu, dar nu or să vrea astfel de cărți, poate doar ca să le dea foc. Deci tot acolo se ajunge.

| king5151 a răspuns:

Da le foc