De ce sa le donezi cand poti lua si un banut pe ele, ia legatura cu cei de aici vezi daca se pot deplasa in judetul tau : https://cumparcarti.ro
Multi incurca lucrurile considera acum in situatia actuala ca tot ce fac rusii este rau pentru omenire, rusii au unii dintre cei mai mari autori a tuturor timpurilor, adevarate genii.
Rau fac lumii PUTIN si soldatii rusi, nu poporul rus, numai incurcati una cu alta!
Mergi cu ele la biblioteca locala! Le pui in niste plase si le lasi acolo. Asa am procedat si eu.
Cauta pe cineva cunoscator de limba rusa si scrie lista cartilor (autor - titlu).
Aceasta lista poti trimite usor unor biblioteci, anticariate etc., iar cine este interesat iti va semnala pe acelasi cale.
Cărți de... joc, beletristică, poezie, tehnică, artă?
Evident că pot fi utile cuiva. Mai ales dacă e vorba despre manuale. Multă matematică superioară în facultate am învățat ajutându-mă de cărți scrise de autori ruși. Și sunt și multe romane, culegeri de poezii de o reală valoare, chiar dacă provin din țara care acum își arată iar colții de invadatori / cotropitori.
CyberDune28 întreabă: