Până aici stai bine. Dacă vrei o critică, povestea asta în diverse variante am mai citit-o cam de 100 de ori în 100 de romane. Ca să mă cucerești, ar trebui să îmi spui ceva nou.
Dar dacă citești 100 de pagini de literatură modernă pe zi și scrii zilnic 1000 de cuvinte, este ceva care promite.
Împărăția cerurilor se ia cu năvală. Azi se scrie mult și se citeste puțin. Pe rafturile unei librării sunt 20000 de volume diferite care așteaptă să le citească cineva. CIne o să fie interesat să afle cum te-ai sărutat tu pe coridorul blocului?
Este doar un fragment din roman...sunt si chestii aparte. Si desi pare o poveste de dragoste banala, nu e. Poate voi mai reveni cu parti din carte. De citit, citesc zilnic, clasici, contemporani si nu numai..doar ca nu e litera de lege sa citesc 100 de pagini pe zi, alteori mai putin, alteori ore, depinde de programul de peste zi. Eu cred ca cel mai important e sa iti faci un obicei din asta, din citit. Am mai spus-o, nu am pretentia de scriitoare, daca voi publica un roman nu inseamna ca sunt scriitor, insa o fac pentru sufletul meu si pentru poate cativa oameni care poate se vor regasi in ce scriu. Este o poveste de dragoste moderna, in care va fi inserata si tehnologia (dau putin din casa), tineti aproape. Oricum, va multumesc pentru parere si pentru sfaturi, ma ajuta. Sper sa iasa ceva de calitate pana la urma, poate mult mai bine cand voi relua povestea, la al doilea draft. Toate bune!
Iarna geroasa, dupa care aflam ca strada nu era asfaltata, fapt absolut irelevant pentru ca oricum era zapada. Dupa care aflam ca personajul feminin era imbracat subtire, dar de fapt avea ceva gros pe deasupra. Deci nu era imbracata subtire. Scroll down tooo... "sarutat pasional si frantuzeste" - absurda formulare. Ma doare sufletul sa citesc asa ceva. Te poti saruta pasional fara sa fie frantuzeste, la fel cum se poate si frantuzeste non-pasional. De absurdul gresiei mentionata linga pat? Era dormitor cu gresie? Socul se refera la ce ai vazut cand ai intrat (bine, personajele in cauza), nu ca ai deschis debaraua si era acolo un soricel alb.
Un plus pentru numele personajelor. Dar un plus micut.
P.S. Inca una - "mi-a zis Alien soptit." suna cel putin un pic eronat. Nu crezi ca era mult mai bine "mi-a soptit Alien"?
Multumesc pentru recomandari!
Cu placere!
Doar o alta poveste de dragoste banala, nimic special.Imi e greu sa-mi dau seama daca astia care te-au laudat faceau misto sau vorbeau serios.
Tind sa fiu de acord cu FilosofulDepresiv.Pe mine nu ma atrage felul acesta de a scrie, destul de sec si steril.As spune ca prefer o complexitate subtila in ce priveste semantica, nu doar propozitii scurte.Imi pare o carte de dragoste pe care o gasesti la orice chiosc, tradusa din engleza in romana.Si ca fapt divers, iarasi va suna dur sa spun asta, dar aproape toate cartile au aceleasi subiecte reutilizate si reciclate, valabil si pentru cele de dragoste.Greu de crezut ca poate fi ceva aparte sau unic. Singura chestie unica poate fi perspectiva ta, insa si aia este infinit influentata de tot ce este in jur, deci poti spune ca e a ta 100%? Nu chiar, depinde.
Iti urez oricum succes!
Totul la superlativ. Continua, fiindca o faci intr-o maniera mai mult decat perfecta. Abia astept sa citesc continuarea. Chiar m-a captat firul narativ.
Multumesc mult! Imi da curaj. Mai am mult de muncit la carte, si si de citit! Toate bune!
Intriga e foarte captivantă, dar cred că ar trebui sa adaugi la început o referință scurta cum sau cunoscut Kina și Alien/sau ceva din trecutul lor, că sa poți încadra acțiunea într-un context și sa se știe ceva despre ei, sa nu înceapă atât de...vag, dacă pot să zic. Totuși, sugerez sa pui un fragment SCURT, nu un capitol întreg sau sa lungești povestea prea mult aici. Bafta!
PS: m.a captivat cartea, mi-ar plăcea mult să-mi trimiți fragmente din continuarea cărții. Aștept mesaj TPU+îți urmăresc următoarele întrebări referitoare la asta