| miraculos112 a întrebat:

Bunahappy Era acum 1-2 ani pe wattpad o poveste despre o fata si un tata care vanau monstrii. Tatal ei a invatat-o cum sa se descurce cu armele si cum sa lupte. Intr-o zi, el s-a dus la vanatoare si cand s-a intors acasa, era zombie si a atacat-o pe fata. Ea l-a omorat si dupa inca ceva timp a intalnit un baiat care purta un tricou alb si blugi, in ciuda frigului de afara. Faza e ca eu caut povestea asta de vreo saptamana si nu pot sa imi amintesc numele cartii. Singurul indiciu pe care il mai am e ca pe baiat il chema Christopher. Va rog, daca are cineva habar despre ce vorbesc, sa imi comunice numere cartii.

1 răspuns:
| OxiGenUl a răspuns:

Singurul om ce a înviat dintre morți, a fost LAZĂR.Acest fapt a fost efectuat de HRISTOS.Moartea clinică este ca un preludiu al actului sexual din care se face o ființă vie.Cei ce au trăit moartea clinică, cunosc moartea, dar le este greață de ea.Monștrii, cadavrele vii există. ZOMBOLITICII..., eu îi asemăn cu oameni cu imaginație LAC(G)UNARĂ.NU EXISTĂ MORT VIU, DAR EXISTĂ VIU MORT.