Încearcă și Georges Simenon sau Rodica Ojog Brașoveanu, Raymond Chandler, Haralamb Zincă, Theodor Constantin.
Zece negri mititei, clar! Pur si simplu ador cartea asta. Am citit o gramada de carti de Agatha Christie, dar ca asta nu a fost niciuna.
E extrem de bine scrisa si plina de detalii bine puse la punct. Se vede ca autoarea e o persoana foarte inteligenta!
Agatha Christie scrie romane poliţiste.Nu trebuie să-ţi placă genul ăsta de cărţi ca să o citeşti.E bestială, crede-mă. Prima carte pe care am citit-o de ea a fost ''Crima din Orient Express''.Am citit-o într-o zi la cât de captivantă era. Apoi au urmat ''Zece negrii mititei'', ''Vânătoarea de crime'', ''Răul sub soare'' şi ''Adversarul secret''.Pe toate ţi le recomand cu mare drag! O să vezi că nu te vor dezamăgi!
Deci omg ii autoarea mea favorita ti-as recomnda seria hercule poirot, miss marple nu imi place asa mult in fine eu ti-as recomanda "O supradoza de moarte" sfarsitul e epic, "Raul sub soare","Cum bate valil","Vanatoarea de crime ", "Zece negri mititei","Martorul mut", "Cortina" (ultimul caz a lui Hercule P astea le-am citit si de la miss marple Jocuri de oglinzi