"Capitolul1-Certitudine,reclive cu o cicatrice fanat amoreza
Maram componenta cu beldia irisului
vintre, sesizam maduva lui. Emfaza ii undui cuvantul, mi-nadusi trupul, dainuim asamblul extazului perindat din bratul lui, prefira pe chipul meu calomfir."
Când spui că "am o creativitate complexa, scriu foarte repede și corect gramaticala" vrei să spui că încerci să provoci atacuri cerebrale cititorilor?
Nu,am vrut să fac referire la faptul ca deja îmi imaginez structura cărții,la capitolul ca scriu repede mă refeream că proceseze repede si finisez cartea cu succes,iar la partea gramatică n-am probleme,însă după cum am precizat e doar o "schiță" și e una necorectată, iar în rest n-am înțeles ideea mesajului tău, eu am postat acest capitol deoarece am nevoie de o părere concretă, nu sunt o scriitoare pricepută, scriu abia de la 12/13 ani ceva de genu parcă, însă problema mea este că nu știu dacă e destul de bine ce scriu eu, gen nu prea am încredere și na asta era ideea!
Btw ca o paranteză dacă am greșit un cuvânt sau mai multe nu înseamnă că trebuie să-ți ironizezi părerea! Eu vorbeam de conținut în sine, greseliile gramaticale le pot observa și eu, nu-i nevoie să mă faci chioara, mai pe românește...
Nimeni nu-i perfect!
Ceea ce ai scris tu acolo nu are absolut nicio legătură cu literatura, cu talentul, sau chiar cu limba română.
Pare a fi transcrierea bolboroselii unei persoane care delirează din cauza febrei. Este doar un amalgam de cuvinte reale amestecate cu niște "cuvinte" inventate de tine și fără nicio noimă.
Din discuția asta se poate măsura"intelectualul" din tine! Ești "șmecheraș" în mediul online, mare pasionat de literatură, dar de genul "fantezie"ai auzit sau nu, țărane?
Nu, căci țăranul tot din balegă e făcut, nici să te informezi măcar!
Tu judeci cartea și e abia primul capitol, de unde să înțelegi ce și cum? E o nouă structură pe 3 volume, în volumul 1 se vorbește despre personaje în perspective diferite, dar cu aceiași poveste, personajele princicipale doar că din fel și fel de perspective!
Eu m-am informat, am discutat frumos cu autoarea și am înțeles! Acuma n-ai înțeles tu și te-ai grăbit să comentezi cu nici măcar 3 clase! Peste lucrările ei s-au uitat oamenii cu facultăți și toată lucrările au fost apreciate și vi tu să fi invidios, gherțoiul dracu
Ești foarte talentată,nu-ți fă griji!
Crede-mă, n-are rost să pui la suflet că mănâncă ăsta câcat, atât știu țărănoi să facă, n-are altă treabă prin grajduri, îi puturos românul nu ai ce să-i faci, însă când vine vorba de concursul de ăla mai inteligent îl vezi pe el că ți apare-n față cu cele alea 3 clase a lui și în spate cu un sac mare de "modestie"! Te corectează la orice cuvânt, orice faptă, de parcă stă careva pentru el să-și piardă timpul să mai scrie și corect după ce că noi avem și tastatura-n rusă...al dracu de români proști, nici să știe el ce e acea măcar metaforă! Repede descurajează el omu, i mean biata fată suferă de depresie și anxietatea și vrea să-și pună capătul zilelor...mai și o acuzi și faci mișto ca bulangiu!
:-))))
Ți-ai făcut încă un cont ca să-ți spui singură că ești talentată?
Cred că cel mai bine ar fi să discuți cu un psihiatru.