| Anonim445zzz a întrebat:

imi puteți spune si mie cum pot învața mai bine pentru bac? Adică eu as prefera sa mă uit la film decât sa citesc cartea respectiva... Cum ar fii mai bine? Sa citesc sau sa mă uit la film?

Răspuns Câştigător
| LaLaura a răspuns:

Buna.
Sa citesti. In mare parte filmul nu e copia fidela a unei carti, si s-ar putea sa te trezesti ca nu stii nimic deoarece in film nu exista acel element sau acea secventa.

4 răspunsuri:
| johnnny123 a răspuns:

Este ca si cum ai crede ca poti invata karate uitandu-te la filme cu Jackie Chan.

Invatatura presupune efort, si nu exista nici o metoda de a evita asta.

Daca vrei sa inveti pentru bac trebuie sa citesti, la fel cum daca vrei sa inveti karate trebuie sa te antrenezi pana nu mai poti.

| cristimihailov a răspuns:

Sa citesti. In general in film vezi varianta scurta si in plus vezi interpretarea regizorului.

O serie de faze s-ar putea sa fie chiar scoase sau refacute astfel incat sa devina mai comerciale.

Pe putini oameni intereseaza scene in care mor actorii cu muste pe ei, decat cele de sex.

| onysya a răspuns:

Eu iti sugerez sa citesti deoarece filmul selecteaza doar anumite elemente din carte. Daca la bac vei avea o intrebare care se refera la un detaliu al catrii este o mare posibilitate sa nu stii raspunsul.De asemenea la film se mai poate observa si interventia regizorului care are dreptul de a modifica unele scene sau de a adauga unele noi care nu se afla in carte. Daca vei in cerca sa citesti o carte iar apoi sa te uiti la film vei observa acest lucru. Poti totusi sa vezi si filmul, dar asta doar dupa ce ai citit cartea pentru a intelege mai bine continutul.

| andreeaalice a răspuns:

Citeste... filmele sunt diferite de carti,, au chesti adaugate sau omise... poate poti gasi cartile in format audio, daca iti este lene sa citesti. bafta la bac