| Louise21 a întrebat:

Buna!

Imi puteti spune ce carti reprezinta fiecare din semnele din poza :
http://i.imgur.com/uwv1hOA.jpg

Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| Leocerba a răspuns:

Hunger Games, Harry Potter, FIOS, rune din City of Bones, tot rune din City of Bones, Divergent, rune din City of..., Looking for Alaska si ultima tot rune din City of Bones( pe asta chiar o stiu, e tongue speech )

6 răspunsuri:
| Leocerba a răspuns:

Mei, mei, mei, cum te-i grabit tu sa-mi dai funda pe un raspuns imperfect. Zic asta pentru ca la mijlocul textului apare un W__sh si e o floricica in locul __ despre care n-am spus nica!
Pai?
Eu cred ( da` nu-s sigura) ca floarea este un iris si un iris foarte stilizat este simbol pentru cartea Pretty Little Liars. Asta ar fi trebuit sa adaug, dar nu eram sigura. Nici azi nu-s dar inclin sa cred ca de Pretty Little e vorba. mda...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Primul e de la seria hunger games, al doilea harry potter, al treilea the fault in our stars, al patrulea city of bones, al noualea looking for alaska, restul nu stiu.

| CryShiAtat a răspuns:

Semnele din imagine nu fac referire la anumite cărţi ci doar,, semne" care au fost folosite pentru a crea litere! Mesajul de pe imagine este acets:
,, Books are for people who wish to be somewhere else."
În traducere:
,, Cărţile sunt pentru oamenii care vor să fie altundeva!"
Sper că te-am ajutat! happy

| Louise21 explică (pentru CryShiAtat):

Nu cred ca e asa pentru ca eu cunosc 3 din acele semne. Si reprezinta 3 carti diferite. Multumesc oricum! :*

| CryShiAtat a răspuns (pentru Louise21):

Îmi pare rău atunci că nu te pot ajuta! sad

| Teardrop a răspuns (pentru CryShiAtat):

Primul e simbolul Hunger Games, al Doilea e Harry Potter, al treilea e din cartea aia nouă, cu coperta albastru cu alb, la care nu mai ştiu cum îi zice(cred că ceva de genu The Fault is in our stars), dar toată lumea o ridică în slăvi, al cincelea e de la Percy Jackson şi restul nu le ştiu.

Deci, nu ai ajutat pe nimeni. Nu mai vorbi fără să te documentezi.