anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună, nu de curând m-am apucat să, scriu niște povestiri scornite din mintea + mea, pur și simplu!
Momentan scriu o povestire fictivă cu tematică horror și mister inspirată din jocul video (horror) Outlast!
Problema pe care o am e că nu am nici o idee unde să aibă loc acțiunea!
Însă am în minte imaginea locului!
Scriu despre un azil/ sanatoriu de boli mintale, la fel ca-n Outlast, numai că nu pot scrie/ nu se poate materializa povestea, din moment ce nu există o locație exactă; întâmplarea nu poate avea loc într-un loc anume de pe pământ dacă nu există!
Multe romane și scenarii de ficțiune au totuși loc undeva anume pe pământ, chiar dacă povestea este înflorită sau schimbată de adevărul inițial; sau chiar inventată!
Eu nu m-am gândit la început la problema aceasta, ci pur și simplu am început să scriu de la o idee apărută în minte!
Acuma + am rămas blocat la problema aceasta a locației!
Nu știu ce nume să dau unui azil/ sanatoriu de boli mintale, și unde s-ar putea afla!
(De menționat că povestea are personaje cu nume englezești!)
Deci, voi ce mă sfătuiți atât în povestea actuală, cât și-n alte povestiri fictive?
Dacă aveți ceva idei dau fundă cu plăcere!

2 răspunsuri:
| Lioana a răspuns:

Nu poti sa dai o locatie exacta daca sanatoriul respectiv nu exista in acel loc. Inventeaza tu o insula cu nume fictiv undeva in Pacific. Un nume care sa aiba legatura cu ce se intampla in povestirea ta. Sanatoriul la fel. Gasesti tu un nume. "Crazy Place" de exemplu.

| SingleForOne a răspuns:

Ca locație, poți să spui o țară anume, un oraș, o localitate, etc. Până la urma urmei, e ficțiune, poți inventa un univers paralel cu totul, o țară cu totul, oameni cu mutații genetice, oameni total opus lumii noastre... Asta ar trebui să fie ultima grijă în a crea o poveste! Trebuie, totuși, ca in aceasta poveste să fie conexiune de evenimente, locatii si caractere! Poate sa nu aibă nici un sens cu viața reală, dar trebuie să aibă legătură între ele!