Nu este grea, dar e naspa. Adica nu e genul de carte care sa te captiveze, sa te faca sa nu o mai lasi din mana. Dar na, iti poate pica la bac. Eu am patit-o.
Hei! Mai intai am vazut filmul ca sa stiu la ce sa ma astept. E putin diferita fata de film, dar daca ai rabdare o sa-ti placa sa o citesti. Mie sincer mi-a placut si am mai recitit-o si dupa.
Lectura placuta!
Buna! si eu am citi si studiat romanul acesta in clasa a 10a. ce sa spun? mie chiar mi-a placut, dar unii colegi nu l-au citi cu prea multa placere. E un roman complex, in opinia mea, cel mai complex si profund roman al literaturii romane, si cred ca iti va placea pana la urma si vei reusi sa-l citesti. E si opera de bAC, deci neaparat trebuie sa il citesti si sa ii stii si comentariul. Bafta! La multi ani!
Depinde foarte mult de tine daca iti place sau nu...Mie cel putin mi-a placut prima parte ( Ultima noapte de dragoste ) pe cand a doua parte (Intaia noapte de razboi ) mi s-a parut ceva mai dificila si plictisitoare ...Per total, mi s-a parut o carte buna ce merita citita macar odata
Hmm,ce sa zic, eu am citit-o si nu m-a impresionat.Nu e grea, Ultima noapte de dragoste e destul de ok si merge repede.Intaia noapte de razboi pe de alta parte...m-am chinuit sa o termin.Nu e cine stie ce de carte, dar in mare merge usor, nu e foarte grea si e destul de scurta. Spor la citit!
Tu nici macar nu ai citit cartea. E una singura 'Ultima noapte de dragoste, intaia noapte de razboi' de Camil Petrescu. Nu sunt 2 carti. Cred ca ai dat raspunsul doar asa, sperand la o fundita. In fine.
Ca raspuns la intrebare:
Mie nu mi s-a parut foarte grea, doar ca e putin cam plictisitoare. La un momentdat e si niste filozofie, apoi sunt detalii despre razboi, despre lupte.
Am citit-o, dar nu cu foarte mare placere, mai mult de nevoie. Dar merge citita. Oricum, e muult mai faina decat 'Patul lui Procust', scrisa tot de Petrescu, carte pe care eu a trebuit sa o citesc.
Mda..in primul rand, am citit-o de vreo luna.Si ma refeream la faptul ca, cartea e impartita in doua volume Ultima noapte de dragoste si Intaia noapte de razboi.Cel putin cea pe care am citit-o eu, asa era(daca nu ma insel era din colectia Biblioteca pentru Toti).In fine,
Mda, ok.din raspunsul tau am crezut ca zici ca sunt 2 carti, nu doua parti.
Scuze .
Scz-ma ca te contrazic, dar sunt 2 carti. De fapt, este un romana ce cuprinde 2 carti/părți.
Kitty întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Numepublicuserneim întreabă: