Superb 11/10 va invit sa cititi Blagoslovia Comunista cu titlu de onoranta virtuta va apreciez multumesc am sa va dedic capitol cu dedicatie domnule/doamna ACTH
Mult succes în finalizarea cartii!
Apreciez optimismul cu legatura la finalizarea cartii amin
Se numește realism - cine chiar scrie o carte, nu cere după 2 rânduri, altora, păreri despre titlul cărții nescrise, mai ales că habar n-are nici măcar despre "plot"
hai noroc (sau inspirație?)
Ba da chiar scriu si va invit sa cititi de asemenea ma intristeaza aceasta neincredere in fortele mele proprii
Buna seara domnul sierra1! eu sunt martor si aprob initiativa doamnei iuliana de a efectua scrieri, si va garantez ca intr-adevar dumneasa ei scrie o carte cu domnul ceausescu personaj rotund semicentral! 1La revede re
Cum mai spuneam: o ajutam pe doamna...să nu pice in ridocol
" | IulianaTamaduitoarea: Momentan atat stiu despre plot."
constatăm un inceput furtunos!
Ca o curiozitate, ai mai publiat pe undeva măcar 5 rânduri?
Da domnule sierra sunt la a 4 a mea carte, vad ca sunteti foarte investit in aceasta disputa emotionanta. Ar fi pacat daca nu ati arunca o privire
" | IulianaTamaduitoarea: Momentan atat stiu despre plot." (adică cinșpe cuvinte)
așadar din poziția asta, cerem "sprijin" altora pentru titlu? Ha!
Sunt bune si alea cinspe cuvinte domnule sierra. Insa doream sa stiu care ar fi primul titlu la care s ar gandi cineva numai dupa ideea principala. Ha! Sunt foarte dezamagita domnule sierra...
Cred că ne pierdem vremea, hai noroc!