Esti sigura ca asa se numeste? google nu imi da niciun rezultat la asta, doar diverse titluri scrise de el
Da asa se numeste. Este din manualul de clasa a 2-a doar ca un scurt text, iar eu incerc sa gasesc textul integral. Din pacate nici mie nu mi-a dat mai mult decat tie pe google
Cine l-a scris? e posibil sa fie parte dintr-un fel de culegere sau ceva de genul in care sunt mai multe texte de tipu asta
Este scris de Mircea Cartarescu. Dar este de negasit inclusiv in librarii. In fine nu mai sunt interesata de gasirea acesteia. Dar multumesc frumos pentru raspuns!
Nici eu nu gasesc acest text in manualul de Clasa a II -A. Oricum inteligenta maxima din partea autorilor Cleopatra si Pitila sa bage asemenea lectura la 8 ani. Si mai inteligenti cei de la minister. Madam Cleopatra si Madam Pitila voi la 8 ani lecturati cu nesat asemenea texte? Cam ce lecturati voi la 8 ani de ati ajuns sa faceti asemenea manuale? Si voi de la minister sa acceptati MIRCEA CARTARESCU la clasa a doua? De acord, toata stima pentru. M. C., dar nu e pentru. Clasa a doua. Au 8 ani stimabilor. Ei citesc inca basme, se uita la desene animate si cred in Mos Craciun!
Selver_Selver_1998 întreabă:
DeProfundis99 întreabă: