Ce urat din partea lor! Orice carte este inportanta prin simplul fapt ca cineva a scris-o si mai apoi a fost publicata, si pentru continut, evident. Eventual, incearca, daca mai ai drum in alt oras, sa cauti din timp cateva adrese si apoi sa incerci da le duci acolo. Sau, cum s-a spus mai sus, intreaba la o biblioteca (desi poate le duc la aceeasi legatorie la care ai intrebat si tu).
Da,stiu,urat...este o carte importanta pentru mine pentru ca din ea imi citea mereu bunica atunci cand eram mica....este o carte vie pentru mine doar pentru simplul fapt ca mi-a citit-o o persoana importanta pentru mine. Este o carte destul de mica si i s-a desprins coperta, insa paginile sunt intacte si nu se dezlipesc. Voi incerca sa o repar si in alta parte.
Le duci la biblioteca județeană și acolo au tipografie/legătorie.
Nu folosi scotch, bandă adezivă, aracet și alte porcării
Sunt lipte prost din fabrica, nu prea ai ce sa le faci, daca au si coperti subtiri, din alea lucioase.
Aici niste recomandari despre cum sa le lipesti, dar cred ca se aplica mai mult in cazul cartilor vechi. https://www.descopera.org/cum-se-repara-o-carte-partea-i/
DeadPoolIsYourNighmare întreabă:
RoxanaCaplan întreabă:
CyberDune28 întreabă: