Păi uite ce am citit eu. Și mie îmi plac genul acesta de cărti. Ți-aș recomanda
-La Medeleni- Ionel Teodoreanu (sunt patru volume, mi-au plăcut toate în mod egal)
-Școala Fricoșilor- Gitty Daneshvari (este vorba despre cinci elevi care au fobii cum ar fi apa, frica de a rămâne singur într-o cameră și moartea- nu știu dacă-ți va plăcea, dar mie una mi s-a părut haioasă- are patru volume)
-Cireșarii (sigur ai auzit de carte, s-a făcut și film)
-Cei trei mușchetari
Sper că te-am ajutat.
Buna! ..Anutzza draga mea si mie imi plac! ..Eu zic ca ti s-ar potrivi:
La Medeleni-Ionel Teodorescu--Sunt 3 volume..Este vorba de multa distractie..In prima parte ese copilaria celor trei copii, in a doua adolescenta si in a treia batraneatea..si cum a murit cineva.os a vezi e palpitant dar si trist spre sfarsit
Alceva mai pot sa zic despre:
Colt alb -Jack London
Sigur l-ai citit dar este vorba de devotament
Mai ieste Jules Verne (autoarea).a scris o multime de carti o sa gasesti tu pe ce-a potrivita..In final mai de pitici Heidi cred ca sti despre ce este vorba dar iti spun pe scurt.(O fetita de tara) ).O zi buna. funda?
E lunga rau dar incearca Mizerabilii. Dupa ceai citit-o o sati ramana in cap forever. Si Scaramouche-rafael sabatini.Am auzit cai faina.
Eu zic sa incerci altceva.
Iti recomand:
Anna Karenina-Lev Tolstoi
Shogun-James Clavell
Papillon-Henri Chariere
Invitatie la vals-Mihail Drumes
Lolita-Vladimir Nabokov
Sper sa iti placa.
"Singur pe lume" de Hector Malot
"Cavalerii Pardaillan" de Michael Zevaco
"Marile sperante" de Charles Dickens
"Elevul Dima dintr-a saptea" de Mihail Drumes
"Gavroche Cosete" de Victor Hugo la fel e buna, "David Copperfield" de Charles Dickens
Iti recomand "Aventurile lui Huckleberry Finn" e foarte interesanta si e aventura!
''Singur pe lume'' de Hector Malot
''Batalia pentru radio''
. Roata Timpului(are 10 volume din care, din pacte, numai 3 traduse in limba romana)
. Seria Twilight(Amurg, Luna Noua, Eclipsa, Zori de zi, mai urmeaza un volum care inca nu este gata)
. Trilogia Bartimeus(o carte super, imbina lumea moderna cu cea a vrajitorilor, explicand succesul Guvernului Marii Britanii)
. Harry Potter(este ok. dar i'a cam trecut vremea)
Funda?!
Jules Verne are foarte multe carti de genul acesta, chiar sunt interesante. Poti incerca!
1fantoma de la opera de gaston leroux
2ocolul pamantului in 80 de zile de jules verne
3 20 de mii de leghe sub mari de jules verne
funda