| SukitteIiNaYo a întrebat:

Buna TPU.Am o poveste de dragoste numita "Pasiune si Onoare". Stiti cumva unde as putea sa o public?

2 răspunsuri:
| DanG a răspuns:

Daca tu ai scris-o, cel putin eu asa inteleg, fa-ti cont pe wattpad.com si public-o acolo.

Apache
| Apache a răspuns:

Citeste aici :

http://www.feminis.ro/cariera/cum-se-publica-o-carte-338

sunt mai multe articole de genul acesta pe net... e bine sa le citesti pe toate.

Majoritatea marilor publicatii accepta manuscrisuri care mai apoi pot sa fie publicate.
Dar in general..platesti,nu e gratis.
Daca cartea e buna si incepe sa se vanda primesti un procentaj din vanzari...care e acel procent depinde contractul pe care l-ai semnat inainte.

Totusi...ti-as recomanda sa cauti site-uri *mai multe * unde poti sa iti postezi cartea online si sa primesti pareri referitoare la aceasta.
Cartile in format electronic sunt populare in vest si majoritatea scriitorilor la inceput de drum prefera metoda asta pentru ca prezinta mai putina cheltuiala....si e mai usor.
Sunt multe site-uri de genul acesta in america sau Anglia, dar in Romania nu stiu sa existe unul.
Poti incerca pe forumuri, sau cum am spus...sa citesti cat mai multe articole de genul celui de mai sus si sa te convingi singura care ar fi cea mai buna solutie pentru tine.
In Romania se publica destul de mult...dar putini sunt cei care fac bani din carti atunci cand sunt la inceput de drum