Sunt frumoase!
Din cate vad e rima alba. Ti-as sugera sa scurtezi
(ex: nu ai=n-ai)
vor suna mai legate.
In ce clasa esti?
Nu mi se par oribile, insa nici nu remarc un talent deosebit. cred ca ai mare nevoie sa vorbesti cu cineva, insa acel cineva sa nu fie un cunoscut. in mesaj privat iti las id. daca simti nevoia sa vorbesti, ma adaugi. si daca nu, succes in continuare si sa te mentii.
Cred că ar trebui să-ți fie mai rușine că nu prea știi să scrii corect.
Și că nu stăpânești noțiunea de prozodie și probabil nici nu știi ce-i aia.
Și că poeziile tale n-au sens. Sunt doar versuri scrise la plesneală fără a avea vreo legătură unul cu altul.
Lasă scrisul de poezii pentru oamenii care chiar se pricep. Apucă-te de altceva. De orice. Dar nu de scris.
Mie mi s-a parut ca o traducere cu Google Translate, a unui poet finlandez depresiv.
Nah, google translate nu traduce așa prost
Ai dat funda taman celui care nu trebuia.
Nu ne-au murit lăudătorii.
Din păcate, cei care „ nu știu că nu știu".
Eu zic să o cotigești pe altă hudiță( ar zice hîtrul de la Humulești)!
N-ai nicio chemare pentru pentru mîngîiatul lirei.
Pentru tine poezia ( vezi sintagma de mai sus, ca să folosesc o metaforă și nu un eufemism) e mai grea decît carnea de porc.
Și, pentru că am pomenit de humuleștean, să-l invocăm și pe amicul său din Ipotești, al său „bădiță Mihai" și să zicem că dacă el a folosit acel „cobori în jos" ca o licență poetică, ( patentată apoi de epigonii eminescologi), acea a ta „lama căzută jos" e mai pleonastică chiar și decît nevinovatul „ avansați mai în față!"
Plus restul perlelor, pe care nu le mai aduc în discuție.
Pe StefanKogut, un tip rasat și de mare cultură, încearcă să-l citești printre rînduri. Dulce și delicat ca o lamă de brici...care curăță obrazul.
Unuia dintre cei patru : Aostin Park, Kali, Woodenpints sau AIVĂNMeidăn trebuia să dai funda.
Umorul le e fin dar, vorba lui nenea Iancu...„ combate bine".
„Aprob pozitiv"!
Sal*tare!
"O pata care nu se mai scotea"
Incearca cu Vanish-lider in indepartarea petelor!
Desh întreabă: