| Crissie a întrebat:

Bună TPU!

Am vrut să mă apuc să scriu o poveste horror/mystery/thriller/romance şi action, în care e vorba de o tipă care se întâlneşte cu un criminal,
iar aici intervine problema.

Am nevoie de un motiv CREDIBIL pentru care criminalul nu o omoară pe fată, dar nu ceva cliche, gen "nu te-am omorât pentru că eşti diferită şi m-am îndrăgostit la prima vedere." - NU. De aşa ceva, nu am nevoie. Sau, în ce loc să se întâlnească? Cum se întâlnesc? Am nevoie de idei.
Şi, 2-3 idei pentru un titlu bun(engleză).

Aş vrea un răspuns cât mai rapid, dau fundă...

4 răspunsuri:
| ariamont a răspuns:

Hmm...nu o omoară pentru că ea știe secrete in legatura cu mai multe persoane, si așa ea ar putea sa trăiască pentru a-l "alimenta" pe tip. Cat despre titlu...nu am idei acum.

| AndreJe34 a răspuns:

Pentru că tipa e copilul lui.smug

| MaliciousDeath a răspuns:

Poa' s-o rapeasca, s-o duca in "pestera" lui, ea sa dezvolte sindromul Stockholm in timp ce vede celelalte victime torturate(sau sa se prefaca) iar in timp ce-si asteapta randul, il tine de vorba propunandu-i alte modalitati, etc.El gaseste in ea un posibil complice siii *error404*

| Syllvyss3160 a răspuns:

Hmmm pai fata de unde stie ca el e criminal si ce motiv ar avea el sa o ucida?
Ceva nu se leaga
bun am inteles se intalnesc din intamplare si el vrea sa o omoare dar nu inteleg motivul
el omoara toata lumea care ii iese in cale.
In cazul asta ea trebuie sa ii spuna ce vrea el sa afle ca trebuie sa aiba si el un motiv pentru care omoara lumea ca doar nu omoara pe oricine degeaba.
De exemplu daca vrea sa afle ceva ce numai ea stie sau daca cauta ceva ea ar trebui sa il ajute si atiunci el nu o mai omoara deoarece l-a ajutat
si in legatura cu titlul hmmm e cam greu.
Daca imi vine in minte un titlu te ajut si sper ca te-am ajutat