Buna! Daca zici ca ai 12 ani si iti plac cartile horror, citeste Jurnalele Vampirilor sau Micutele Mincinoase(sunt si seriale), iar cele de dragoste poti citi Invitatia la vals si O scrisoare de dragoste de Mihail Drumes. Sper ca te-am ajutat!
Eu iti recomand seriile:
Charlie Bone ( magie )
Copiii lampii fermecate ( magie si spiritele lampii)
Oul tigrului ( primul nu l-am citit dar e cu un circ si cu un baiat care isi cauta parintii si un nebun care vrea sa ii omoare pe el si pe amicii lui care in primul volum mi se pare ca era fondatorul circului...in al 2-lea volum este un alt circ cu cei vechi si alti noi acrobati)
Karazan (primele 3 nu le-am citit dar pe a 4-a da si pe a 5-a in cateva zile o incep...e vorba despre un copil care era la un orfelinat si avea niste amici cu care a mers intr-o lume mai medievala si acolo pe la vol 4-5 va afla, cred eu, un lucru foarte interesant despre printesa si printul morti )
Poti cauta pe net despre aceste romane de aventura, mie mi-au placut foarte mult.
Daca iti plac cartile cu tema iubirea si daca ai citit mandrie si prejudecata atunci iti recomand golful francezului de daphne du maurier, jane eyre de charlote bronte, vraciul-profesor wilczur de tadeusz dolega-mostowicz
Incearca cartile de Dan Brown(Codul lui Da Vinci, Simbolul pierdut etc), sau Tunele(este destul de draguta cartea mie mi-a placut).
anonim_4396 întreabă: