Buna! Nu stiu ce iti place tie,dar eu sunt obsedata de cartile Harry Potter si de filmele acestea.
Am mai vazut ca au citit colegii mei si unele carti le-am mai citit si eu deci uite: Anul lui Billy Miller(nu mai stiu sigur daca asa se scrie),Minunea,Calutul Alb,Razboiul care mi-a schimbat viata, Zambeste!,Circul Mirandus, Pax,Familia Penderwick(parca asa se scria),O bucla in timp,Matilda,Aventurile lui Huckleberry Finn,Miraculoasa Calatorie a lui Edward Tulane, Danny, campionul lumii, James si piersica uriasa, am citit cartile cu Winston si nu mai stiu ce am mai citit ca nu sunt acasa.Ok, sper sa-ti fi fost macar un pic de ajutor. Funda?
Câți anișori are intrebătorul - să nu greșim aruncâdu-ne cu capul inainte, ca ăi de mai sus...
Buna! Iti recomand o carte care te va atinge la "suflet". Este vorba de "Insula Orfanilor." De asemenea; "Trandafirii din Mexic", e si ea frumoasa. E o carte cu continut mai trist dar are un final fericit. Apoi iti recomand si "Emmie Cea Invizibila" (este o carte cu benzi desenate) Pot primi raspuns castigator te rog? Multumesc si sper ca te.am ajutat
Ce vârstă ai? Dacă ai 12-14 îți recomand:
1. Prințesă sub acoperire;
2. Pânza Charlottei;
3. Școala pentru bine și rău;
4. Trandafirii din Mexic;
5. Povestirile unui prieten imaginar;
Surorii mele i-a plăcut foarte mult aceste cărți.
Caută pe Google "Cărți pentru vârsta de..." și vei avea de unde să alegi.
5. Confesiunile* unui prieten imaginar;
My dilemma is you este o carte mai romantica.
Hex Hall este o carte in care este dragoste si dusmani, este prima carte la care am plans, sper sa iti placa si tie.
Vreau sa va multumesc tuturor pentru raspuns!
Am 31 de ani!
O zi placuta va doresc!
Didi908 întreabă:
CyberDune28 întreabă: