Ai avut un numar minim de cuvinte, nu? Nu are nici un dumnezeu. O gramada de constructii fara sens, repetitii... ti-as da un 5/10 pentru efort.
Mersi ca ma ajuti si nu o fac pentru ca imi place
Chiar as varza e>
E dezastru, majoritatea constructiilor sintactice nu au nici un sens sau, in cel mai bun sens, sint fortate. "Un vanator in miristea lui a impuscat o zburatoare in aripa lui firava de alice." - pentru asta te-as lasa corigent.
Cum am mai zis e facuta dun a cincea
si regasita si am corectato unde am obs
Si am pus aia ca sa ziceti de parerea voastra, nu sa imi critici viata
Ti-am zis parerea mea, nu m-am luat de ce manele asculti. Daca ti-o iau fraza cu fraza, nu cred ca gasesc o propozitie fara orori. Orori, nu erori. Trebuia sa specifici ca vrei doar osanale, nu critici.
Vai dar eu nu asculat manele
Nu conteaza, Smiley sau ce balaneli asculti tu. Nu imi zi ca asculti Pink Floyd si te complaci in stupizenia asta.
Fiind fanu meu nr.1 :) te invit sa comentezi cum te pricepi si aceast dezastru http://www.tpu.ro/......-eroiilor/
Ti-a raspuns unul bine, eu nu mai am ce comenta. Daca vrei, o fac contra cost - 1000 RON/opera literara, in avans. PROMOTIE!
vreau pe cineva care comenteaza adevarat nu unul care ma linguseste
Tu ai habar macar ce inseamna "a lingusi"? Gizas! Taci, taci cit inca mai pari ca esti oleaca mai inteligent ca o euglena!
Vai dar mata stii biologie?
Daca eu par mai destept decat o euglena tu esti la fel de destept ca un parameci
E frumoasa, dar folosesti de prea multe ori cuvantul "vantul" si nu da bine.
Te joci prea mult cu timpurile verbelor, in rest ideea e draguta!