Sunt minunate pe la 12-13 ani. daca le citesti la 15 deja ti se vor parea cumplit de siropoase si prea usurele. Dar e o varsta la care fetele le savureaza la maxim. Sunt bine scrise, foarte facile si iti umplu agreabil doua zile de vacanta.
Foite pentru femeiusti obosite, care suspina zilnic.Pana si eu scriu mai bine si mai intens ca actiune.De fapt, cartile alea nici n-au actiune si fir narativ, doar niste povestioare aiuratice.
Am simtit nevoia s-o recitesc dupa aproape 30 de ani, poate nu cu aceeasi emotie, dar cu aceeasi placere.Si da, este o carte buna.
Buna! Romanul "Elevul Dima dintr-a saptea" este romanul meu favorit, am plans la final cand grig si Lotte s-au despartit definitv. Am citit prima data aceasta carte la finalul clasei a opta si de atunci(sunt 3 ani jumate) am recitit-o de vreo 6 ori, pur si simplu o ador. Cat despre "invitatie la vals", nu am citit-o inca, dar am auzit ca e foarte-foarte buna, ca si "Scrisoare de dragoste", tot de Mihail Drumes(nici pe asta nu am citit-o inca, dar mi-a fost recomandata).
Si eu vreau sa citesc Scrisoare de dragoste, dar nu am avut timp
RoxanaCaplan întreabă:
CyberDune28 întreabă: