| MeridaOcean a întrebat:

Ce romane sa mai citesc? Am citit cam toate cartile de jules verne,mihail drumes,de veghe in lanul de secara,morometii,insemnarile unei pustoaice,calatoriile lui gulliver,cu cartile pe masa,zece negri mititei(agatha christie), tom sawyer...As vrea niste carti mai interesante,de dragoste,in special, sunt in clasa a 7a. funda la cele mai multee.

8 răspunsuri:
| Aberdeen a răspuns:

Buna! si eu am citit majoritatea romanelor lui mihail drumes(sunt clasa a 6-a)... daca ti-au placut si nu numai incearca si urmatoarele:
*-casa noptii(P.C Kast);
**-Lorelai(ionel teodoreanu);
**-mara(ioan slavici);
***-pitulicea(resat nuri guntekin-un autor strain);
-ciresarii(constantin chirita)
*-la medeleni(ionel teodoreanu)
-cronicile lumii pamantene(lucia troisi);
**-ulita copilariei(ionel teodoreanu);
-piciul(alphonse daude);
**-corigent la limba romana(ion minulescu);
-winnetou;
-si mai sunt foarte multe romane frumoase... daca imi mai aduc aminte o sa te anunt;

*cele marcate cu stelutastar contin sau sunt de dragoste;

P.S:eu le-am citit pe toate cele mentionate mai sus, deci in cazul in care o sa te apuci sa citesti din ele si ai neclaritati sa ma intrebiwinking(pentru ca aceasta nu este cine stie ce lista intermediara luata de pe net, ci doar cateva romane-frumoase-pe care le-am citit)

sper ca te-am ajutat.o seara placuta si SPOR LA CITIT happy.

| thalyslly a răspuns:

Jane austin

| Solsagan a răspuns:

Pianista de Elfriede Jelinek

| AjLee a răspuns:

Eu iti recomand:
- NASCUTA LA MIEZUL NOPTI
- crima din ORIENT EXPRES
- Cronicile wardstone
- Colectionarul - John Fowles
- Vertigo de Alfred Hitchcock
- Idiotul de F.M. Destoiewski

| 1705adina a răspuns:

Elevul Dima dintr-a saptea
Viata la tara
Donna Alba
Iliada, Eneida Odiseea
funda?batting eyelashes

| Sethon a răspuns:

Citeste : Un manuscris de ocazie ( Vasile Bratu ), Nisipurile timpului ( Sidney Sheldon ), Miyamoto Musashi, Un coniac pentru o fata ( Viorel Cracoveanu ) cred ca-s de ajuns momentan...

| Stefy_Stef_1987 a răspuns:

Sincer eu iti recomanda Twilight Saga toate cele 4 voolume mie mi-au placut de Stephenie Meyer si "Pentru cine cresc trandafirii", roman de Ingrid B. Coman sunt mai multe volume si la asta bafta la citit

| deagaby00 a răspuns:

Jurnalele vampirilor-L.J.Smith
vampiri sudului-charlaine harris
gazda-stephenie meyer