| Viviannnnnna a întrebat:

Buna TPU big grin
Sunt in clasa a 7 a si nu stiu exact ce sa citesc,m-am cam saturat de cartile cu vampiri,vraci, vrajitoare avand in vedere ca am citit foarte multe. as putea sa ma apuc de Emil Cioran sau Dickens..nu stiu. big grin Bibliotecara nu m-a ajutat foarte mult insa mi-a recomandat morometii,mara sau mircea eliade romanul adolescentului miop ( sincer, mi au placut la nebunie. ♥ ) ceva sfaturi ^^? Multumesc.

Răspuns Câştigător
| inconscient a răspuns:

Scuze, s-a publicat doar jumatate din raspuns!
Spuneam ca mai poti citi Viata la tara de Duiliu Zamfirescu si ca eu sunt tot a 7-a si citesc declaratie de dragoste de George Sovu.
Daca iti plac mai mult aventurile, Jules Verne are destule romane, Calatorie spre centrul pamantului e preferata mea

8 răspunsuri:
| inconscient a răspuns:

La varsta asta poti citi Fratii Jderi de Sadoveanu, Elevul Dima dintr-a 7-a sau Invitatie la vals de Mihail Drumes, Jane Austen are cateva romane superbe

| DEni_Denisa_1999 a răspuns:

Singur pe lume, Baltagul, Tara Dancan sau Povesti Nemuritoare avand faptul ca si eu sunt in clasa a 7-a

| VallachorumTyranorum a răspuns:

Păi, eu ţi-aş putea recomanda câteva titluri, dar ce-ţi place ţie? E puţin probabil ca ce-mi place mie să fie pe placul tău.

| Alsodrfegnha a răspuns:

Intr-a 7-a devoram "Ciresarii", "La Medeleni" si romanele de capa si spada ale lui Alexandre Dumas. Ai putea face si tu la fel; sincer, Dumas iti contureaza caracterul foarte frumos pentru ca o data ce l-ai citit, gandirea ta se schimba. Enjoy happy

| Viviannnnnna explică (pentru Alsodrfegnha):

Am citit si ciresarii, la medeleni iar cele de capa si spada nu m-au dat pe spate.

| Viviannnnnna explică (pentru inconscient):

Multumesc pentru cartea ''declaratie de dragoste'' de G.SOVU! din jules verne am citit destul de multe happy

| Viviannnnnna explică (pentru VallachorumTyranorum):

Ce anume iti place tie happy?

| inconscient a răspuns (pentru Viviannnnnna):

Cu placere! Si Dans in foisor si seria Liceeni sunt frumoase!