Buna pentru inceput ma bucur sa cunosc inca o fana a seriei instrumente mortale raspunsul la intrebarea ta, este nu.desigur ca vor aparea ceva "complicatii " pe parcursul celorlalte carti, dar ea va ramane cu jace :* sper ca te-am ajutat.
Mersi, sperm sa aud asta. Ma bucur ca mai exista o persoana adepta a genului asta.
Ooo citesc multe carti mi-am cumparat toate cartile lui cassandra.astept sa apara si the infernal devices sa mi le cumpar
La ce te referi cand spui "complicatii"?
Chiar vrei sa stii? eu iti spun daca vrei, doar ca asa iti vei distruge din magia citituluie decizia ta
Nu vreau sa stiu nimic ce nu are legatura cu partea romantica. Tot ce vreau sa stiu este daca Clary se va mai indragosti de cineva pe parcursul celorlalte carti sau va avea o relatie cu Jase chiar daca asta ar fi putin ciudat, avand in vedere ca sun frati.
Nu,nu se va mai indragosti de nimeni altcineva si mda e putin ciudat pentru ei la inceput, dar nu sunt cu adevarat frati, iar dupa ce afla asta apar alte probleme
Nu sunt frati?!
Nup.ep bine poti spune ca sunt frati vitregi, deoarece jace e fiul lui stephen si amille herondale, iar valentine l-a luat chiar cand mama lui a murit.deci practic l-a infiat dar nu, clary si jace nu sunt rude de sange
Ms...e super.
Dar Clary nu va fi cu Simon (ca se saruta si tot restul)?
P.S. imi pare rau ca sunt agasanta dar imi place sa discut pe tema asta cu cineva.
Nu-i nicio problema si mie imi place sa vorbesc despre anumite subiecte cu cineva(cum ar fi acesta).da se saruta cu simon si se va mai saruta cu un baiat suuuper dragut, dar cam atat, vei vedea ca scenele sunt chiar nesemnificative
Ms
N-ai pentru ce daca mai ai intrebari despre carti, simte-te libera sa imi lasi mesaj
Nup.nimic aline era doar o "distragere" dar in afara de scena aceea nu mai sunt altele intre ei
Am citit... actiunea devine din ce in ce mi interesanta.
Stiuuuuuu) sa vezi ce frustata o sa devii cand termini volumul 4
Ai avut dreptte in legatura cu vol. 4 , acum sunt la volumul 5 si vreau sa te intreb daca Jace chiar e rau si e de partea lui Sebastian...
anonim_4396 întreabă: