| oMeow a întrebat:

De ceva timp. am început să citesc pe wattpad. Am citit triplu H, Pull the trigger. și altele. Însă acestea două mi-au plăcut foarte mult. Îmi poate recomanda cineva cărți la fel de bune?

Fundă :3

Răspuns Câştigător
| tynamaria a răspuns:

Mai,depinde ce fel de carti au fost acelea gen actiune, romantice etc. Eu iti recomand Baga-mi-as, Suit and Tie, 27 Tatoos, After, etc

| mateia a răspuns (pentru tynamaria):

Da, Teresa Wojcik scrie tare bine... Am auzit ca o publica o editura... Sper ca fanii ei sa ii fie atat de fideli incat sa o si cumpere happy

2 răspunsuri:
| dianuta99 a răspuns:

Cautand fericirea, Ilegal, The antique glass of time, You again?, Love and revenge, Need for speed, Rebela, The last virgin standing, "Calaul", Pariul Iubirii, Just love, Iubirea nu are varsta, My stupid innocence, Crystal, Jocul mortii, Aruncata in vis, Iubita de inchiriat, The one-night stand, Thin line, Amanta diavolului, Bachelar feelings, Midnight secretary, Dating Mr. Parker, Indecent, Unusual mutual attraction, Our fate, Fata din ultima banca, Not a bad boy for nothing, Lost in 24 ways, Summer camp, Hoata inimii, That's a promise, Being chased, Fire, Tentatie etc...