| aaanonnimaaaa a întrebat:

Eu am 12 ani si sunt 99.9% convinsa ca vreau sa dau la medicina veterinara. As dori sa aflu lucruri noi despre animale sa citesc ceva carti dar ori gasesc carti gen oile fac beeh. Iapa naste manzul ori gen de facultate. Niste recomamdari de carti va rog... funda

5 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

" citesc ceva carti dar ori gasesc carti gen oile fac beeh. Iapa naste manzul" da, astea sunt extrem de utile la examenul de la facultate. Închipuie-ți testele grilă
Î Cum face oaia?
---------------------
a beeh
b ham-ham
c cucurigu

E clar că sunt mai mult decît utile!

| CodrutElian1990 a răspuns:

Frumos ca-ti plac animalele, dar oricat ai citi despre ele nu reprezinta nici 5% fata de o cunoastere a acestora "la fata locului", ingrijindu-le. Eu nu sunt de acord ca cineva sa devina veterinar fara sa fi lucrat intr-o ferma de animale macar in timpul vacantei. Ca altfel ajung in functii de conducere prin minister oameni care se intreaba daca vaca musca si calul impunge. Ori aceste lucruri nu se scriu nici intr-o carte.

| aaanonnimaaaa explică (pentru CodrutElian1990):

Da cu ele sunt obisnuita am fost in ferme la gospodoari sa am grija de animale si acasa am avut incepand de la vrabiute papagali porumbei pana la arici curcani caini pisici iepuri si ma refer care sa le ingrijesc dar as vrea sa aflu informarii despre corpul lor instincte si toate cele...

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru aaanonnimaaaa):

Atunci e OK.

| timidul96 a răspuns:

Cărți de biologie de clasă a 6- a, atunci discuți despre animale puțin mai detaliat manuale de liceu