| katexcieryhujgjut a întrebat:

Imi place sa scriu si sa imi expun parerea mea, asa ca am scris ieri ceva si vreau sa vad daca e bine sau rau.
Ne irosim pentru oameni care nu merită nici ura ura noastră, pentu că şi ura e un sentiment. Irosim tot ce avem noi mai bun, cele mai frumoase sentimente, pentru oameni de nimic, îi iubbim cu toată fiinţa noastră, ca mai apoi sa fim oameni a nimănui, distruşi sufleteşte iar într-un final abandonaţi. Ei continua să se bucure de viaţa, şi sa se distreze pe seama celor care îi iubesc cu tot ce au ei mai bun, în chip si suflet. Plîngem nopţile, ne trezim dimineţile morţi sufleteşte, punem măştile a fericirii false, zicem că suntem bine, cînd de fapt sufletul nostru ţipă şi urlă asemeni unui lup singuratic care şi-a pierdut haita. Dar, Dumnezeu are grijă să ne trimită oameni potriviţi, la momentul potrivit. Dese ori cei trimişi de către Dumnezeu devin un refugiu pentru noi în care regăsim tot ce am pierdut cîndva, regăsim compasiunea, regasim căldura de care aveam nevoie, ne regăsim pe noi. Ei ne copleşesc cu fiinţa lor omenească, cu felul lor de a fi, de a iubi pur, curat şi imaculat, cu atîta gingaşie şi tandreţe. Atunci realizăm că toate fantomele trecutului au fost doar nişte trecători necunoscuţi, realizăm că viaţa e frumoasă şi merită trăită din plin cu toate chipurile ei bune, rele aşa cum sunt. Realizăm ce înseamna viaţa cu toate scenile ei, cu regrete, dezamăgiri, oameni buni şi mai puţin buni, desppărţiri, amintiri, sentimente, realizări, fericire ect. Trăieşte aşa ca peste ani să ai ce povesti nepoţilor, nu-ţi mai pune limită la ceia ce-ţi place, iubeşte, iartă, uită. Nu te mai condamna cu fraza : Ce ar fi fost dacă... În viaţă e o mare dezordine dar, în asta e farmecul ei.
Apreciez fiecare raspuns happy

Răspuns Câştigător
| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Da. Calitati literare bune. Justa evaluare in ce ai scris. Ce altceva putem spune? Nu pari in impas concret la momentul de fata, daca ai avut a trecut. In mare ai dreptate dar ...eu stiu, pot fi si unii care nu sunt de acord. Tu tine-o asa.

| katexcieryhujgjut explică (pentru Popescu_Eugen_1964):

Mulţumesc de critică şi încurajare happy

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns (pentru katexcieryhujgjut):

Cred ca am uitat - Textul releva un drum spre o maturitate sanatoasa. Precocitate in a evalua viata. Nu stiu ce varsta ai, eu ma uit la avatar.

| katexcieryhujgjut explică (pentru Popescu_Eugen_1964):

Am 18 ani dar, mie oamenii imi spun adesea ca gindesc mai matur. Poate pentru ca am experienta in viaata deja.

3 răspunsuri: