Elevul dima dintr-a şaptea (iubesc cartea asta, e o bijuterie), invitaţia la vals.
da, îl iubesc pe mihail drumeş. a fost un scriitor foarte bun. ţi-aş mai recomanda şi de la stephen king dacă îţi place drama şi... crimele.
Mie sincer mi-a placut foarte mult "Alexandru cel mare " e o carte super...dar imi place si Marin Preada ( delirul, marele singuratic-sunt carti care mi-au placut mult)
Dacă îţi plac cărţile de aventură, încearcă Homer-Odiseea. E super. Acum o citesc şi eu şi îmi place mult!
Alte cărţi interesante : Pe aripile vântului, Enigma Otiliei, Domnişoara Cristina. Şi mi sunt foarte multe, dar eu ţi le-am ales pe cele mai frumoase.
Salut! Nu stiu ce ai citit pana acum, dar daca vrei intr-adevar carti interesante, citeste romane clasice. "Mizerabilii" de Victor Hugo, "La rascruce de vanturi"-Emily Bronte, "Crima si pedeapsa", "Fratii Karamazov", "Idiotul", "Adolescentul"-Dostoievski, "Anna Karenina", "Invierea", ''Razboi si pace"-Lev Tolstoi, "Portertul lui Dorian Gray"-Oscar Wilde, "Vraciul. Profesorul Wilzcur"-Tadeusz Dolega-Mostowicz sunt must-read-uri. Daca te intereseaza romanele politiste, citeste-le pe cele semnate de Agatha Christie si seria Sherlock-Holmes a lui Arthur Conan-Doyle, daca vrei romane de aventuri, operele lui Karl May, James Clavell sau James Fenimore Cooper sunt ideale, pentru romane de capa si spada Dumas-tatal ramane un clasic, iar daca vrei romane de dragoste, "Pasarea spin"-Cololeene McCullogh, "Dragoste in vremea holerei"-G.G. Marquez, "Love Story"-Erich Segal, "Pe aripile vantului''-Margaret Mitchell si romanele lui Jane Austen sunt adevarate capodopere ale genului. Lectura placuta si o seara minunata iti doresc!
Eu recent am citit o carte tradusa in limba romana, unde este povestita viata doctorului Ben Carson. Se numeste Gandeste Cutezator si e superba. Ti-o recomand.