Cărțile pentru bac
Eu nu le-am citit?, citeam orice altceva. ( fost mate-info aici)
Însă cred că ar trebui să te uiți pe site uri de cărți la descrieri. Despre ce te-ar tenta să citești?
Ce gen?
Câțiva dintre autorii mei preferați ar fi Haruki Murakami( primul în top ), Khaled Hosseini, Schmitt, Fredrik Backman. Încearcă orice de la ei ^^
Poți să începi să te uiți și la vloguri despre cărți pe yt ( Irina citește de exemplu) acolo sunt multe recomandări faine.
Mie îmi plăceau în liceu și cărți cu ficțiune istorică Printre tonuri cenușii, O mare de lacrimi, Un baiat pe lista lui Schindler
Alte titluri în minte nefiind cele de la autorii enumerați mai sus ca favoriți ar fi Eleganța ariciului, O viață de vânzare, Micul prinț ( nu e de copii ) Darul lui Jonas, Sînt o babă comunistă, Unul dintre noi minte, Pacienta tăcută
Zi ce gen ai prefera și dacă am citit cărți din acel gen îți dau mai multe recomandări
Ion de Liviu Rebreanu. La cum e cartzulia asta trebuie sa te apuci de pe acum ca sa o termini pana la finalul liceului.
Am terminat-o intr-o saptamana!
Eu intr-o saptamana am citit 80 de pagini Esti un adevarat pionier! Chiar soldat viteaz as zice. Respecte multe!
Multumesc !