Hey!
Ce ne captiveaza pe noi?
Buna intrebare! Si eu scriu insa eu chiar sunt un adolescent.
Pai ne intereseaza subiectele stranii,care abordeaza ceva ultra ciudat,de exemplu ceva in genul:
O tipa draguta un pic "psycho" ce se tine dupa un baiat si il ajuta la orice, are grija de el caci el e cam pampalau si nu poate sa aiba grija de el insusi.
Ea e foarte draguta si toti o intreba de ce se tine dupa acel baiat.
In urma cu mai multi ani baiatului ii murise tatal intr-un accident de masina si ramasese cu mama sa. A fost distrus. A venit un fel de test la scoala "ce vrei sa faci peste cativa ani?" El a raspuns ca nu are niciun plan. Ramasese in clasa doar cu acea fata. Se sunase si mai aveau timp pana urmatoarea zi cand trebuiau sa depunda fisele undeva. (idk)
Fata nu scrisese nici ea vreo dorinta pe foaie si l-a observat. A intrebat ceva de genul
-Nu ai nicio dorinta?
-Nu...
-Ce zici de asta? "Imi doresc sa-mi petrec timpul cu prietena mea"
-Nu cred ca o sa am asa ceva vreodata.
-Asta ramane de vazut.
(baiatul scrie asta iar fata scrie ca ea vrea sa-l faca pe acel baiat sa se indragosteasca de ea)
De aici te descurci tu...a fost doar o idee. Deci trebuie facut un personaj ciudat in acea fata, un fel de yandare.
yandare= termen japonez folosit pentru personaje cu grave dereglari de psihic -Trebuie un fel de prietena ultra grijulie si draguta dar care are si o fata ascunsa, ultra ciudata (daca intelegi ce spun)
Asta a fost prima idee care mi-a venit.
Eu unul scriu ceva fantasy momentan.
Mai am idei.
Ce ai mai putea sa scrii?
Ceva SF cu umanitatea ce a fost complet distrusa. Doar cativa oameni mai exista in lume. Poti sa prezinti incercarile de supravietuire ale acelor oameni.
Sper ca ti-a placut! Stiu ca-ti par ciudat dar crede-ma, ca sa-i faci pe adolescentii din ziua de azi sa citeasca atunci ai nevoie de personaje complet nebune cu povesti mari in spatele lor (adica multe detalii despre ele). Stiu din proprie experienta.
Sper ca te-am ajutat!
Succes!
-Blytz-
Principalele subiecte pe Wattpad sunt fanart-urile (în special creepypasta, One Direction, ultimele filme apărute, anime, în general, tot ce vezi că devine apreciat de o mare parte din adolescenți), poveștile de groază cu criminali, poveștile de dragoste, uneori erotice, și topuri, liste, păreri despre diferite chestii de care nu-i pasă nimănui.
Și toate amestecate cu fantasy și cât mai random.
Cam asta am văzut pentru "publicul larg". Dar sunt destul de apreciate și poveștile cu o esență, nu doar role play.