| florisicameafrumoasssa a întrebat:

Buna,tuturor!
Am nevoie de numele povestii si a autorului.Stiu doar citeva fraze din acea poveste, insa nu o gasesc, si nici nu stiu cum se numeste.Va rog frumos.Se povesteste despre "Un om,nu stiu cum il chema,care intr-o zi a plecat sa taie lemne,si sa asazat pe creanga copacului si daca o taia era sa cada, si trecea un om pe drum si ii spune:
-Mai omule, date, de pe creanga asta ca daca o tai, o sa cazi tot cu ea.Insa omul ii spune:
-De unde ai sa stii tu? Nu voi mai cadea.
Omul zanbind trece mai departe.Peste ceva timp omul de pe creanga cade jos.Si se gindi ca acela daca stie ca trebuie sa cada, trebuie sa stie si cind va muri, il ajunge repede din urma si il intreaba cind va muri, acela zambind ii spune:
-Cind va necheza capra de 3 ori.
Acela pleaca,si aude cum o capra necheaza, mai trece mai departe iarasi aude, si aude si a 3 oara,si se scoala din car, isi face o groapa si asteapta moartea.
Cam asa este povestea, va rog frumos cine ii stie denumirea sa mi-o spuna am nevoie tare mult.DAU FUNDA!

1 răspuns:
| onioni53 a răspuns:

Incearca sa incarci fragmentul pe google. poate vei reusi sa gasesti povestea. Fundă?happy