Sunt mare fana si le-am citit pe toate.
Problema este ca in romana se gasesc doar pana la volumul 8 inclusiv.
Volumul 9 e inca in proces de traducere de ani buni.
In romana nu vei gasi nici la magazin, nici online.
Dar online le poti gasi in engleza pe vreo 2-3 site-uri. Din pacate nu reusesc sa-mi aduc aminte numele niciuna.
Insa cel mai bine cauti chiar tu. Si eu am cautat si intamplator am gasit. Sunt site-uri (chiar multe) pe care se gasesc sute de carti din toate genurile. Si gasesti tot ce e in trend: Divergent, Hunger Games etc.
Tot acolo am citit eu carti cu vampiri de care nici nu auzisem. Iti recomand Chicagoland Vampires. O sa-ti placa.
E adevarat ca dai mai greu de aceste site-uri dar cauta.
In general trebuie sa bagi pe google ceva de genul "morganville vampires x read online free". Ar trebui sa-ti dea mai multe.
2. Film nu exista si nici nu va fi din pacate. Exista doar un mini serial, adica cel de pe youtube pe care il sti deja. Problema e ca ei nu au avut buget pentru a face ceva din cartile astea. Abia au avut buget pentru amaratele alea de episoade de pe youtube
Cele 6 episoade (si asa extrem de scurte) corespund primei carti si este posibil sa fie singurele care vor exista. Se zvoneste ceva de al doilea sezon. Adica autoarea a zis ca i-ar placea sa faca al doilea sezon dupa cartea a doua dar e foarte greu fara buget.
Multumesc mult. Voi cauta pe net... Ar fi pacat sa ma opresc deja...adica dupa sapte volume gata, opresc firul. Voi cauta. Iti multumesc din nou! :*
Vaylette întreabă: