Și care e preferata ta? Mie îmi plac destul de multe, și nu pot alege doar una
Preferata mea ce? Carte clasica? Mandrie si prejudecata.
Da, scuze, am omis sa precizez care e cartea ta clasica preferata.
Contemporana, la cea clasica, plotul poate fi ușor dedus, și nu ma atrage nici povestea, și felul cum este scrisa.
Ambele, deoarece sunt la fel de interesante. Dar parerile desigur ca difera
Și mie îmi plac ambele. Doar că trebuie să găsești ce gen de carte care îți place, pentru că am avut mulți oameni care spun că nu pot termina o carte pentru că nu îi atrage.
Sunt deschisă față de autorii contemporani, mai ales de cei autohtoni, dar pe lista mea de cărți care musai trebuie citite, au loc de cinste clasicii, autori redescoperiți de generații de scriitori și cititori.
Da, așa este. Sincer vorbind, mulți autori contemporani nici măcar nu au adus prea multe elemente de noutate in literatura.
Și consacrarea lor joacă un rol important pentru mine. Îmi e mult mai ușor să aleg o carte după renumele autorului. Pe contemporani îi aleg dintre recomandările altor cititori sau pur și simplu în urma unui interviu vizionat. Nu-mi dau seama dacă mă interesează elementele de noutate. N-am citit la viața mea suficient de mult încât să dau doar de subiecte deja exploatate în alte cărți. Mai am
Sincer, la contemporani este foarte greu sa dai de ceva care sate surprindă, pentru că foarte multe dintre el sunt scrise din principii comerciale. Dar da, e adevărat.
Foarte furmos numele tau
Mersi frumos
AvalohAlyn întreabă:
AllOrNothing_2317 întreabă:
anonim_4396 întreabă: