| Cafeteriaz a întrebat:

Buna-ziua dragi oameni!
Daca va pot ruga ceva, din tot sufletul.
Am o prietena cu un suflet incredibil, scrie de multa vreme pe internet, mai exact wattpad nuvele si poezii foarte profunde despre subiecte foarte adevarate. Daca va pot ruga mult, oricand ai timp sa le citesti, daca vrei votezi si, intr-un final sa raspandesti vorba despre ea.Ar fi un mare favor si pentru ea, nimeni necunoscandu-i munca incredibil de frumoasa.
Sa citim si noi ceva mai cultural si mai frumos!
Va rog, "publicitate" e impropriu spus dar, sa raspandim vorba cum putem.Cine poate sa si o voteze.
Va multumesc mult de timpul acordat.
http://www.wattpad.com/user/Mirunika13

3 răspunsuri:
| Mackenzie707 a răspuns:

Am intrat pe link-ul din descriere si ai mare dreptate.Problema este ca ea trebuie sa se faca cunoscuta scriind carti.Insa, stiu cum sa te faci cunoscut ca blogger.Deci, ti-as recomanda sa-i spui sa-si faca un site in care sa scrie povestile, nuvelele sau poeziile pe care le face ea in acel site.Eu i-as putea face reclama, dar imi trebuie site-ul ei, daca isi face, ca sa pot sa dau in reclama un link cu site-ul ei ca oamenii sa poata intra si sa vada ce minunatii scrie. Sper ca te-am ajutat si da-mi un mesaj pe TPU ca sa-mi spui daca si-a facut site si sa-mi dai numele siteului iar apoi mai vorbim noi pe mesaje TPU si iti fac reclama. Sper ca te-am ajutat.Pa!

| MadRaven a răspuns:

Bună,
Îtr-adevăr, prietena ta e talentată. I-am dat follow. Totuşi, are un potenţial mult mai mare. Poate mai mult de atât. Spune-i să citească cuvintele lui S. King, despre cum a ajuns el scriitor celebru. Dacă îi va urma sfatul de a scrie şi a citi zilnic, fără a omite vreo zi, sigur va ajunge autor publicat recunosct internaţional.
Numai bine! (:

| Cafeteriaz explică:

Va multumesc frumos de ajutor!