Prostii, ai tu bani sa publici cartea? Crezi ca o carte se publica gratuit? Costă tipografia legatoria xeroxul sa faca milioane de copii xerox, daca speri ca cineva iti va publica cartea gratis speri degeaba ai de asteptat pana ajungi la 90 de ani.
Nu știu dacă am folosit cuvântul bani, sau măcar ceva asemănător. Întrebările mele nu au avut nici o legătură cu partea financiară. Dar dacă te interesează neapărat, am bani să o public și singur. Dar nu am timp să o promovez. Mulțumesc oricum.
Pune-o audio pe Youtube! Daca faci views o poti monetiza. Eu personal o voi asculta. Mie imi plac chestiile gotice / medievale / dark. Sper doar sa nu fie vreun roman siropos despre vreun print frumos care se indragosteste de vreo taranca inocenta, nu as putea sa ascult asa ceva
Costuri tot ai, editurile pot sa nu accepte autori începători, e greu sa convingi o editură sa te publice și chiar dacă găsești tot o să coste și s-ar putea sa nu te promoveze cine știe ce, deci cel mai bine pentru inceput ar fi sa publici pe cont propriu și să îți promovezi cartea singur. Multi autori la început de drum procedează așa, daca stai după edituri s-ar putea sa fie mult mai greu, s-ar putea sa nici nu convingi prea ușor o editură sa îți publice cartea
Incearca pe grupurile de Facebook cu tematica:
1. wattpad (multi de pe wattpad au publicat si au si edituri)
2. autori contemporani
3. autori romani
Ca si sfat, inainte de a cauta o editura afla cat mai multe despre ea. Se pare ca fusese un scandal intr-o Laura Nueldin (daca-mi amintesc bine persoana! si o editura).